Evenimentul Zilei > Actualitate > Reparaţiile în zona Splaiul Independenței – Podul Izvor au fost finalizate
Reparaţiile în zona Splaiul Independenței – Podul Izvor au fost finalizate

Reparaţiile în zona Splaiul Independenței – Podul Izvor au fost finalizate

Lucrările de reparaţii la canalul colector de pe Splaiul Independenței, zona Podului Izvor, determinate de avaria produsă marţi, au fost finalizate, transmite Apa Nova printr-un comunicat.

Marţi, circulaţia în centrul Capitalei,  în zona Splaiul Independenței – Podul Izvor, a fost întreruptă din cauza apariției în asfalt a unui crater de patru metri. Apa Nova a transmis astăzi că lucrările de reparaţii în zona avariată au fost finalizate, exprimându-şi în acelaşi timp regretul pentru disconfortul creat şoferilor.

Redăm, mai jos, comunicatul transmis de Apa Nova:

Apa Nova București împreună cu antreprenorul Dimar S.A. au finalizat, în cursul serii trecute, lucrările de reparații la canalul colector de pe Splaiul Independenței, zona Podului Izvor, lucrări determinate de avaria care a avut loc în data de 19 mai 2015.

Conform indicațiilor Administrației Străzilor, începând cu ora 07.30, amplasamentul este  predat, de către Apa Nova București, societății deținătoare a contractului de întreținere a carosabilului, Euroconstruct S.A..

Apa Nova Bucureşti regretă disconfortul creat șoferilor şi riveranilor şi mulţumeşte pentru sprijin Brigăzii de Poliție Rutieră și Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: