Evenimentul Zilei > Actualitate > Un influent regizor a devenit femeie. VEZI AICI dacă îl recunoşti | VIDEO
Un influent regizor a devenit femeie. VEZI AICI dacă îl recunoşti | VIDEO

Un influent regizor a devenit femeie. VEZI AICI dacă îl recunoşti | VIDEO

Cunoscut sub numele de Larry Wachowski, unul dintre cei mai influenţi regizori de la Hollywood, "tată" al seriei "Matrix" este transsexual.

Acesta a apărut, într-un trailer pentru filmul SF "Cloud Atlas", cu părul lung, roz şi s-a prezentat cu numele de Lana Wachowski.
Regizoarea în vârstă de 47 de ani face tratament cu hormoni de aproape un deceniu, pentru a se pregăti de o viitoare operaţie de schimbare de sex.
Trailerul filmului a cărei producţie a costat 80 de milioane de lire sterline, este prima apariţie a Lanei. Filmul, ce îi are ca protagonişti pe Tom Hanks şi Halle Berry, este bazat pe o carte a scriitorului britanic David Mitchell, ce include şase poveşti care se întrepătrund, a căror acţiune începe în anii 1800 şi merg până în viitor. Printre actorii ce mai apar se numără şi Hugh Grant, Susan Sarandon şi Jim Broadbent.
Trilogia "Matrix" a fost creată împreună cu fratele regizoarei, Andy şi le-a adus câştiguri de peste un miliard de dolari. În perioada când filmele şi-au câştigat succesul internaţional, Wachowski şi-a părăsit soţia pentru o sado-masochistă numită Ilsa Strix.
Sursa: Daily Mail
<iframe src="http://www.youtube.com/embed/T9wSVwbgMbE" frameborder="0" height="356" width="633"></iframe>

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: