Evenimentul Zilei > Monden > Regina Elisabeta, surprinsă călărind un ponei la castelul Windsor
Regina Elisabeta, surprinsă călărind un ponei la castelul Windsor

Regina Elisabeta, surprinsă călărind un ponei la castelul Windsor

Regina Elisabeta, în vârstă de 94 de ani, a fost surprinsă din nou călărind fără cască poneiul de la castelul Windsor.

Regina Elisabeta, surprinsă călărind un ponei. Regina este din nou în șa, călare pe un ponei la castelul Windsor, unde a fost izolată pe parcursul pandemiei de coronavirus.

Fotografiile cu regina în vârstă de 94 de ani călărind poneiul Fell de 14 ani, au fost publicate de Palatul Buckingham. Regina poartă o eșarfă colorată pe cap, o jachetă de tweed dar fără cască de protecție.

Regina Elisabeta a II-a călărește Balmoral Fern, poneiul ei Fell de 14 ani, la Castelul Windsor.

Regina Elisabeta, surprinsă călărind un ponei

Regina Elisabeta se odihneşte la castelul Windsor împreună cu soțul ei, prințul Philip.  Potrivit surselor din interiorul palatului, regina se bucură de timpul petrecut acolo pentru relaxare.

„În anii ei de amurg, sunt sigur că este destul de încântător să nu ai presiunea unui calendar complet de evenimente publice. Este posibil ca acesta să fie singurul timp de odihnă pe care l-a avut vreodată în toată viața ei. Este bine. Este într-o stare bună”, a declarat o sursă.

Regina Elisabeta și Philip profită din plin de liniştea de la castel

Regina Elisabeta lucrează de obicei în principal în Londra, în timp ce Philip, în vârstă de 99 de ani, locuiește la Wood Farm.

„Ea intră într-o stare de liniște când sea fflă în preajma cailor sau a poneiului ei”, a declarat prietena apropiată a reginei.

Regina a dat asigură că „zilele mai bune se vor întoarce”. Mai mult, a comunicat cu publicul prin intermediul rețelelor sociale.

„La început, perspectivele păreau sumbre, sfârșitul îndepărtat, rezultatul incert. Dar ne-am păstrat credința”, a  declarat regina. „Nu renunțați niciodată la luptă”. Acesta a fost mesajul său.

Regina Elisabeta și Philip au primit vaccinul COVID-19

Regina Elisabeta, împreună cu Philip, au primit și vaccinul împotriva coronavirusului la Castelul Windsor la începutul acestei luni. De asemenea, ea i-a trimis un mesaj privat lui Joe Biden înainte ca acesta să preia oficial funcția de președinte al Statelor Unite.

La 94 de ani, Regina Elisabeta călărește un ponei în curtea castelului ca să se relaxeze. FOTO

În aprilie anul trecut, fiul reginei, prințul Charles, a confirmat că a contactat virusul COVID-19. Prințul de Wales și soția sa, Camilla, ducesa de Cornwall, s-au auto-izolat în Scoția. S-a raportat luni mai târziu că și prințul William a contractat virusul. Mai multe detalii puteţi citi pe retetesivedete