Regina Elisabeta are peste 10 strănepoți, însă vestea venirii unui copil pe lume este întotdeauna extraordinară. Suverana nu a avut o perioadă prea bună, căci și-a pierdut soțul care i-a fost alături timp de 73 de ani, pe prințul Philip. La asta adăugăm și problemele din interiorul familiei regale, ce par să nu se mai termine. Astfel încât o veste bună este binevenită în aceste condiții. 

Un astfel de moment a avut loc astăzi, iar anunțul a fost făcut pe paginile oficiale ale reginei, care a aflat că va fi străbunică, din nou. Mai exact, este vorba de Prințesa Beatrice (32 de ani), fiica cea mare a prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson. Prințul Andrew este cel mai mic dintre copiii reginei Elisabeta și ai prințului Philip. Prinţesa Beatrice s-a căsătorit în iulie 2020 cu omul de afaceri Edoardo Mapelli Mozzi, în cadrul unei ceremonii private la care au participat regina Elizabeth II şi rude apropiate. Beatrice şi Mozzi, care deţine o companie de design interior, Banda Property, şi este cofondator al organizaţiei caritabile Cricket Builds Hope, s-au cunoscut în 2018.

 

Prințesa Beatrice așteaptă un bebeluș. Mesajul reginei 

Prinţesa Beatrice, nepoată a reginei Elisabeta a II-a Marii Britanii, este însărcinată şi va naşte în toamna acestui an. Miercuri a fost anunţat pe pagina de Instagram a familiei regale britanice că „Alteţa Sa regală prinţesa Beatrice şi Edoardo Mapelli Mozzi sunt foarte încântaţi să anunţe că aşteaptă un copil în toamna acestui an. Regina a fost informată şi ambele familii sunt încântate de veste”, spune anunțul fericit. 

Nu este singurul strănepot pe care regina Elisabeta îl așteaptă anul acesta, căci și Meghan Markle și prințul Harry urmează să aibă o fetiță, care va surioara lui Archie, băiețelul cuplului. Meghan urmează să nască în Montecito, California, iar surse apropiate au declarat recent că ducesa își dorește ca marele eveniment să se petreacă acasă la ea, cu asistența moașelor.