Autorul regal Matthew Dennison a spus că Regina Elisabeta a-II-a era mai aproape de cei trei decât „oricare dintre copiii sau prietenii ei”, dar, din păcate, i-a pierdut pe toţi.

Din grupul de încredere a făcut parte mama ei, sora ei, prințesa Margaret și soțul prințul Philip

„În lungul său rol de monarh, regina a avut încredere în doar trei persoane: mama ei, sora ei și soțul ei, un trio de care era mai apropiată decât oricare dintre copiii sau prietenii ei”, scrie Dennison în noua sa carte: Regina.

„După moartea reginei mamă și a prințesei Margareta în 2002, prințul Philip a fost singurul membru rămas al grupului respectiv. Odată cu pierderea sa, Regina este, fără îndoială, mai singură decât în ​​orice moment al vieții sale.

Dar, Majestatea Sa, este bine pregătită pentru singurătate

Se spune că după decenii de consolidare a forței și rezilienței sale personale s-a pregătit şi pentru rolul de a fi singură”. Dar ce va face regina mai ales că are de înfruntat scandal după scandal începând cu fiul ei, prințul Andrew cu privire la legăturilor sale cu pedofilul Jeffrey Epstein.

De asemenea, ea continuă să se confrunte cu efectele interviului realizat de Oprah cu Harry și Meghan – în care aceștia au acuzat Familia Regală de comentarii rasiste cu privire la pielea fiului lor.

Apoi a trecut prin Megxit care a lăsat familia dezbinată, iar prințul Harry care continuă să dezvăluie lucruri din interiorul casei regale. Cu toate acestea, Regina are experiență deoarece a trecut cu bine şi prin faimosul divorț al prințului Charles și Diana.

Potrivit lui Dennison, Regina „va face față” şi acum, chiar dacă nu mai are acel sprijin de încredere: „O va face folosind instinctul pe care şi l-a perfecționat de-a lungul mai multor decenii: s-a născut să aibă un rol care nu-i lasă nicio alternativă. Va face față tocmai datorită experienței sale, rolul ei este totul și înlocuiește orice altceva, chiar și cea mai profundă dintre tragedii, moartea soţului ei”, scrie thesun.