Evenimentul Zilei > Social > Regina Elisabeta a ajuns la spital. Diagnosticul: epuizare. S-a aflat astfel ce face suverana până noaptea târziu
Regina Elisabeta a ajuns la spital. Diagnosticul: epuizare. S-a aflat astfel ce face suverana până noaptea târziu

Regina Elisabeta a ajuns la spital. Diagnosticul: epuizare. S-a aflat astfel ce face suverana până noaptea târziu

Regina Elisabeta a II a ajuns la finalul puterilor din cauza unei vieți foarte solicitante și a mai multor activități. Aceasta are o placere vinovată, își petrece nopțile în fața televizorului și uită de somnul care îi oferă energie.

Monarhul a declarat că a trebuit să anuleze o călătorie în Irlanda de Nord. Medicii au sfătuit-o pe regină să se odihnească și să își facă noi investigații medicale.
Consilierii regali i-au luat o serie de treburi de pe umeri înainte de summitul COP 26 de la Glasgow, programat la sfârșitul lunii, anunță The Independent.

Televizorul o ține trează toată noaptea

Regina Elisabeta a ajuns la epuizare din cauza responsabilităților enorme pe care trebuie să le îndeplinească în familia regală. Un alt motiv pentru care regina a rămas fară puteri este mica ei placere, uitatul la televizor până dimineața.

The Sunday Times a declarat că regina a avut „un flux constant de prânzuri și cine cu familia și prietenii” în această lună, deoarece „nu vrea să ia masa singură”.

Relație impresionantă cu fosta bonă

Ducele de Edinburgh și-a dat ultima suflare în aprilie, iar regina își tine timpul cât se poate de ocupat pentru a mai uita din suferință.

O sursă apropiată familiei regale a declarat că partenera sa de uitat la televizor este Mabel Anderson, în vârstă de 95 de ani, bona care a avut grijă de copiii ei. Acestea își petrec timpul împreună des și urmăresc emisiunile preferate. Serialul polițist „Line of Duty” și victoria vedetei de tenis Emma Răducanu la US Open din această vară sunt doar câteva din subiectele pe care aceasta le urmărește cu plăcere la TV.

„Regina o sună uneori și Mabel se duce și se uită la televizor cu ea. Sunt foarte apropiate”., a transmis apropiatul.

Regina nu a ascultat cu sfințenie sfatul medicilor

Regina nu a fost foarte ascultătoare și receptivă în legătură cu sfatul specialiștilor. Aceștia i-au recomandat multă odihnă, dar Alteța nu a fost foarte încântată de această idee, ba chiar a fost dezamăgită că nu a putut călători miercuri în Irlanda de Nord .

Regina Elisabeta este cel mai longeviv și cel mai longeviv monarh al Marii Britanii. Ea urmează să sărbătorească jubileul de platină – 70 de ani pe tron – anul viitor, fiind la putere din 1952.
Aceasta va fi gazda liderilor mondiali la summitul Cop26, care va avea loc peste o săptămână.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: