Evenimentul Zilei > Social > Regele Mihai. Este REVOLTĂTOR CE S-A ÎNTÂMPLAT chiar în timpul slujbei de la Patriarhie. Exclusiv EVZ. Video
Regele Mihai. Este REVOLTĂTOR CE S-A ÎNTÂMPLAT chiar în timpul slujbei de la Patriarhie. Exclusiv EVZ. Video

Regele Mihai. Este REVOLTĂTOR CE S-A ÎNTÂMPLAT chiar în timpul slujbei de la Patriarhie. Exclusiv EVZ. Video

Regele Mihai este condus pe ultimul drum de românii care apreciază adevărata sa dimensiune istorică, dar din păcate pentru memoria Majestăţii Sale, nu toţi conştientizează ce înseamnă această ultimă zi de doliu naţional.

Astfel, chiar în timpul slujbei de la Patriarhie, oficiată de Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, Preafericitul Părinte Daniel, un grup de colindători a arătat pe o stradă dintr-un cartier bucureştean că avem conaţionali care trăiesc într-o altă Românie; una a lipsei oricăror repere morale şi a ignoranţei, dar şi a brutalizării unor tradiţii care ar trebui să aibă alte nuanţe.

Imaginile surprinse în filmare sunt grăitoare şi surprind excelent atmosfera paradoxală: într-o parte a Bucureştiului, pe Dealul Mitropoliei, românii asistau la un moment cu o simbolistică aparte şi încărcat cu durere, iar în altă parte a Capitalei, alţi românii urau de bine şi erau chiar răsplătiţi pentru asta. Trăim vremuri din ce în ce mai grele, asta-i clar.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: