Evenimentul ZileiSportRedebutul lui Florin Andone în Premier League se amână. Graham Potter îl trimite pe român la echipa Under 23

Redebutul lui Florin Andone în Premier League se amână. Graham Potter îl trimite pe român la echipa Under 23

Redebutul lui Florin Andone în Premier League se amână. Graham Potter îl trimite pe român la echipa Under 23
Florin Andone a revenit la antrenamentele colective ale prim - divizionarei engleze Brighton & Hove Albion încă de la sfârşitul lunii februarie, dar mai are de aşteptat câteva săptămâni, până să prindă minute în Premier League.

Redebutul lui Florin Andone pe prima scenă a fotbalului englez se amână. Chiar dacă antrenorul principal al alb – albaştrilor, Graham Potter, a promis, în urmă cu câteva zile, că îi va oferi treptat şanse atacantului în vârstă de douăzeci şi şapte de ani să apară în prima echipă, acesta nu vrea să rişte deocamdată nimic.

Potter spune că mai e nevoie de timp ca Andone să se recupereze complet şi, pentru început, îl va trimite pe acesta să evolueze pentru formaţia sub 23 de ani. „Florin Andone progresează în ultima perioadă. Se pregăteşte alături de grup şi munceşte din greu pentru a reveni pe teren. Ne dorim să îi oferim câteva minute pe gazon şi poate va intra în meciurile care urmează pentru echipa Under 23 a clubului nostru” a prezentat tehnicianul de 45 de ani planul pentru revenirea lui Florin Andone.

14 iunie 2020, ultimul meci oficial al lui Andone

Vârful originar din judeţul Botoşani nu mai are jocuri în picioare de aproape zece luni. În perioada în care se afla încă sub formă de împrumut la turcii de la Galarasaray Istanbul, Andone a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate de la genunchiul drept.

Fotbalistul de 1,80 metri a avut nevoie de o pauză îndelungată, de nu mai puţin de 256 de zile, până să poată participa, în regim normal, alături de coechipierii săi, la antrenamentele lui Brighton. Graham Potter e sigur că românul va fi, în curând, la capacitate ridicată, însă crede că e mai sigur să nu fie aruncat direct în luptă, în duelurile tari din Premier League.

„Acesta ar fi următorul pas pentru Florin Andone, să joace la echipa sub 23 de ani. Sperăm că va fi bine pentru el, iar, apoi, vom analiza situaţia sa” a mai explicat antrenorul formaţiei clasate, pentru moment, pe poziţia a şaisprezecea în prima ligă engleză.


Accesează: