Evenimentul Zilei > Sport > Reacția jurnaliștilor sportivi, după ce au fost dați afară dun trustul PRO TV. „Un șut în fund, un pas înainte”
Reacția jurnaliștilor sportivi, după ce au fost dați afară dun trustul PRO TV. „Un șut în fund, un pas înainte”

Reacția jurnaliștilor sportivi, după ce au fost dați afară dun trustul PRO TV. „Un șut în fund, un pas înainte”

PRO TV a decis să renunțe la una dintre emisiune sportive și să dea afară mai mulți jurnaliști. Aceștia au declarat că nu înțeleg decizia șefilor și că nimeni nu le-a spus care este adevăratul motiv.

Pro Arena a renunțat la matinalul prezentat alternativ de Ioana Cosma și Mihai Mironică. Și alți colegi din redacție au primit preaviz. Mai mult, șeful departamentului de sport, Ionuț Coandă, și-a dat demisia.

Producătorul matinalului, Leo Badea, a declarat că nimeni nu știe de ce PRO TV a luat această decizie, dar că el va rămâne devotat fotbalului. Acesta a mai spus că își cere scuze dacă a greșit cu ceva și că își iubește fanii.

„Am fost informați că din data de 5 februarie 2023 emisiunea „Ora exactă în sport” se închide. 7 persoane au primit preaviz. Ioana Cosma, Mihăiță Mironică, Dan Ionescu, Alin Floroiu, Florin Culiță, Robert Zamfirescu și eu am fost dați afară. Solidar cu noi, Ionuț Coandă și-a dat demisia. Era șef departament sport. Ca să nu existe interpretări, am trimis ca să aflați de la mine adevărul.

Financiar eram pe zero. Nu există altă producție proprie la Pro Arena. Nu știm motivul. Eu țin să vă mulțumesc pentru că am colaborat excelent. Dacă v-am greșit cu ceva îmi cer scuze. Se spune că un șut în fund e un pas înainte. Cu Dumnezeu înainte. Vă iubesc și vă promit că voi rămâne devotat fenomenului fotbal al cărui fan voi rămâne, indiferent de situație”, a fost reacția producătorului Leo Badea, conform gsp.ro.

Mesajul PRO TV

După aceste declarații, PRO TV a anunțat că va face mai multe schimbări pentru a da publicului emisiuni de calitate și filme pe măsură.

„În continuare, una dintre prioritățile PRO TV este dezvoltarea stațiilor secundare. Așa cum am anunțat deja încă de la rebranduirea de anul trecut, vrem ca telespectatorii noștri să se bucure de conținut de calitate, relevant pentru ei.

În acest sens, pe baza analizelor de performanță, facem ajustări grilei de programe, ceea ce poate implica și reorganizarea unor echipe. Ne dorim ca publicul nostru să se bucure pe toate canalele secundare, Acasă, Acasă Gold, PRO Arena și PRO Cinema, de cele mai bune filme, seriale, emisiuni și competiții sportive”, a fost justificarea postului PRO TV.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: