Războiul divelor: Elton John vs. Madonna - "A ajuns o stripteuză"

Războiul divelor: Elton John vs. Madonna - "A ajuns o stripteuză"

Zâzania între Elton John şi Madonna a început în urmă cu opt ani, în timpul galei decernării premiilor muzicale Q.

Dacă în toată acestă perioadă cântăreaţa pare că ignoră sau, mai degrabă, înfruntă cu stoicism orice atac, respectabilul Sir nu pierde nicio ocazie pentru a-i aduce tot felul de injurii colegei sale de breaslă.

La o privire de ansamblu asupra "relaţiei" deloc amiabile dintre cei doi, vedem că cel puţin cinci au fost declaraţiile acide pe care Elton John le-a făcut la adresa Madonnei:

În 2004, cântăreţul a lansat pentru prima dată atacul. Se întâmpla la gala premiilor muzicale Q. În timp ce Elton John a primit premiul pentru cel mai bun cântăreţ clasic, Madonnei i s-a acordat trofeul pentru cea mai bună prestaţie live. Asta l-a înfuriat pe cântăreţ, care a izbucnit: "Madonna cea mai bună prestaţie live? Pe naiba! De când mima poate fi considerată interpretare live? Îmi pare rău să o spun, dar în condiţiile astea cred că orice care este în stare să mimeze pe o scenă, chiar şi într-un spectacol unde biletul este de 75 de lire, ar putea să primească premiul.Vă mulţumesc foarte mult. Ştiu că asta mă va scoate din lista ei pentru cadourile de Crăciun, dar credeţi că îmi pasă? Nu".

Ne puteți urmări și pe Google News

Şi partenerul lui Elton John, David Furnish, nu a scăpat ocazia de a o ataca pe Madonna. Supărat că la ediţia de anul acesta al Globurilor de Aur artista a plecat acasă cu trofeul pentru cel mai bun cântec original, "bătându-l" pe John la aceeaşi categorie, Furnish a zis: "Faptul că Madonna a câştigat la această categorie arată că, de fapt, aceste premii nu au nimic în comun  cu meritul. Mai mult, discursul ei a fost de-a dreptul jenant, emanând narcisism".

Replica Madonnei a fost mult mai dulce: "Sper să vorbească despre mine şi în următorii ani. Este ştiut că încearcă să mă enerveze. Va câştiga şi el alt premiu, dar eu nu mă voi simţi prost pentru asta", spunea Madonna. Desigur că asta aproape că l-a scos din minţi pe starul cu titlu nobiliar şi a replicat, în chiar aceeaşi seară, pe postul NBC: "Madonna nu mai are nicio şansă să primească un astfel de premiu".

Un alt atac din partea cântăreţului a venit în timpul Super Bowl de anul acesta. Madonna a cântat la marele meci, iar Elton John a taxat-o în emisiunea "Good Morning America": "Asiguraţi-vă că nu face playback".

Declaraţiile acide ale lui John au culminat săptămâna aceasta. Că recentul turneu al Madonnei este un fiasco o spune presa internaţională de mai mult timp. Părerea este întărită de mulţi dintre fanii care au participat la concertele ei. Artista plusează mai mult decât este nevoie la prezenţa scenică, îşi dezvăluie ba un sân, ba o fesă, de multe ori spre dezgustul audienţei. Izbucnirile ei senzuale nu au rămas taxate de către Elton John: "Un mare rahat", a catalogat acesta turneul divei pop. "Dacă Madonna ar fi avut bun simţ, ar fi înregistrat un album cum a fost "Ray of LighT", ar fi stat departe de scenă şi de dans şi ar fi fost doar o cântăreaţă pop excelentă cu albume pop excelente, ceea ce face de minune. Dar nu, ea a vrut să demonstreze că este o... şi că arată ca o amărâtă de stripteuză".