Evenimentul Zilei > Sport > Răsturnare incredibilă de situație în cazul transferului lui Lionel Messi. Argentinianul e așteptat la Paris, dar totul se poate schimba
Răsturnare incredibilă de situație în cazul transferului lui Lionel Messi. Argentinianul e așteptat la Paris, dar totul se poate schimba

Răsturnare incredibilă de situație în cazul transferului lui Lionel Messi. Argentinianul e așteptat la Paris, dar totul se poate schimba

Oficialii de la FC Barcelona i-au prezentat lui Lionel Messi o nouă ofertă financiară în tentativa de a-l păstra pe argentinian pe „Camp Nou”.

O spectaculoasă răsturnare de situație s-ar putea produce în cazul despărțirii dintre Lionel Messi (34 de ani) și clubul FC Barcelona. În ultimele zile, interesul în fotbalul mondial a fost monopolizat de spectaculoasa ruptură dintre cele două părți. Superstarul argentinian chiar a vorbit despre plecare, într-o conferință de presă, în care a și plâns. Se pare, însă, că luni noaptea, reprezentanții celor de la FC Barcelona l-au contactat pe tatăl jucătorului, pentru a-i prezenta o nouă ofertă financiară.

Tatăl lui Lionel Messi, contactat pentru a analiza o nouă ofertă a celor de la FC Barcelona

Conform postului de televiziune Beteve, CEO-ul clubului „blaugrana”, Ferran Reverter, l-a contactat în cursul nopţii de luni spre marţi pe tatăl şi reprezentantul jucătorului, Jorge Messi. Pentru a-i face o nouă propunere, cu speranţa că cel mai bun fotbalist din istoria Barcelonei îşi va continua cariera la gruparea pentru care a evoluat încă din copilărie.

Ziarul El Mundo Deportivo, care citează postul respectiv, scrie că „uşa Barcelonei nu este complet închisă, iar argentinianul şi clubul negociază în această dimineaţă un acord care, dacă va fi încheiat, ar fi unul istoric, în urma celor întâmplate în ultima săptămână”.

Această iniţiativă ar putea fi însă tardivă, cotidianul argentinian Ole anunţând la rândul său că Messi urmează să se deplaseze în cursul zilei de marţi în capitala Franţei, pentru semnarea contractului său cu PSG, după ce părţile au ajuns „la un acord cvasitotal”. Rămâne de văzut dacă argentinianul va ajunge, astăzi, în Hexagon.

Superstarul argentinian, în lacrimi la conferința de presă

Lionel Messi a izbucnit în lacrimi, duminică, în momentul în care şi-a anunţat plecarea de la Barca, echipă la care şi-a petrecut întreaga carieră, subliniind că a făcut tot ceea ce a depins de el pentru a continua pe Camp Nou, însă acest lucru a fost imposibil, din cauza dificultăţilor financiare cu care se confruntă în prezent clubul catalan.

Publicat in categoriile: Sport
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: