Evenimentul Zilei > Monden > Ramona Gabor, prima aparitie TV, dupa cinci ani de absenta! Răspunsul la întrebarea: „Mai ești nebună?”
Ramona Gabor, prima aparitie TV, dupa cinci ani de absenta! Răspunsul la întrebarea: „Mai ești nebună?”

Ramona Gabor, prima aparitie TV, dupa cinci ani de absenta! Răspunsul la întrebarea: „Mai ești nebună?”

Ramona Gabor a aparut la TV, după o absență de cinci ani de zile. Prezentă în emisiunea lui Teo Trandafir, vedeta a fost luată prin surprindere când prezentatoarea a întrebat-o dacă mai este nebună.

Ramona Gabor a fost eleva lui Teo Trandafir, în cadrul unor cursuri de televiziune. Prezentatoarea nu a rezistat și a întrebat-o dacă este la fel de nebună ca în acea perioadă, Ramona răspunzându-i cu umor: „Da, sunt şi bună şi nebună. Nu ştiu vreun bărbat din Dubai mai copt pentru tine, dar sigur ai nevoie de unul inteligent.”

Teo a continuat, spunând că „Nu, nu! Mie îmi trebuie un bărbat tâmpit, să nu înţeleagă ce spun!”

"Ţi-am adus nişte şepcuţe cu însemnele aplicaţiei pe care o promovez eu şi sora mea, aplicaţia lansată de cumnatul meu. Nu este uşoară viaţa mea în Dubai, mă trezesc şi la 8 dimineaţa, am zile în care lucrez şi câte 12 ore, trebuie să mergi la castinguri constant. Când m-am mutat acolo, nu aveam nici maşină, mi-a fost foarte greu. Am ales Dubaiul fiindcă aveam un prieten bun acolo, care mi-a spus că este mai uşor să găseşti acolo de muncă în modelling, iar totul a curs apoi în mod natural. Am şi o fabrică acolo, am vrut să fac ceva mai mult cu viaţa mea. Am început cu o linie de haine de plajă, apoi am continuat cu uniformele, fiindcă am scos mult mai rapid bani. Într-o relaţie cred în fidelitate şi cred în crearea unei relaţii de încredere.

În Dubai am avut o relaţie, am venit cu el în România să-mi cunoască familia, am mers cu el la tata, dar apoi ne-am despărţit, iar acum îmi este mult mai greu să am o altă relaţie. A fost foarte frumos de Paşte, reuniune de familie cu Monica şi Irinuca, am gătit, am mâncat împreună cu toţii, se întâmplă foarte rar asta", a declarat Ramona Gabor, potrivit Cancan.ro.

 

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News