Radu Ştefan a privit din tribune umilinţa lui Lazio, din partida cu Bayern Munchen

Radu Ştefan a privit din tribune umilinţa lui Lazio, din partida cu Bayern Munchen

Defensiva lui Lazio Roma a resimţit din plin absenţa experimentatului fundaş român Radu Ştefan, în bătălia de pe „Stadio Olimpico”, cu nemţii de la Bayern Munchen.

Radu Ştefan a privit din tribune umilinţa lui Lazio, din partida cu Bayern Munchen.

Nerecuperat încă după intervenţia chirurgicală la inghinali, la care a fost supus săptămâna trecută, veteranul în vârstă de 34 de ani a văzut doar din tribune înfrângerea usturătoare suferită de Lazio, cu scorul de 1 - 4, în confruntarea cu deţinătoarea Ligii Campionilor, Bayern Munchen. Alături de Radu Ştefan, în tribuna de pe „Olimpico” a luat loc şi fostul selecţioner al României, Cosmin Contra, care ocupă, în prezent, postul de consilier tehnic al UEFA.

Bayern Munchen au rezolvat ecuaţia calificării încă din prima repriză, în partida cu Lazio

Germanii s-au distrat în deplasarea din capitala Italiei şi au decis soarta calificării încă din primele 45 de minute. Golgheterul polonez Robert Lewandowski (’9) şi mijlocaşii Jamal Musiala (’24) şi Leroy Sane (’42) au aşternut liniştea pe „Olimpico”, iar antrenorul principal al lazialilor, Simone Inzaghi, şi-a luat orice gând de la o calificare miraculoasă în sferturile de finală ale Champions League.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Bayern este un adversar foarte puternic. Dar rămânem cu regretul că i-am ajutat să înscrie trei din cele patru goluri. Dacă am fi reuşit să deschidem noi scorul, atunci sunt sigur că meciul s-ar fi desfăşurat cu totul altfel. Acum, urmează să ne îndreptăm atenţia spre campionatul intern. Unde ne aşteaptă multe partide importante”, a declarat, cu multă dezamăgire în glas, tehnicianul capitolinilor.

Radu Ştefan a privit din meciul dintre Lazio și Bayern Munchen

Chiar dacă vedeta Ciro Immobile şi ceilalţi coechipieri ai săi au mai mişcat pe faza de atac şi i-au dat, din când când, emoţii portarului Manuel Neur. Inzaghi a fost, pe de altă parte, profund dezamăgit de erorile comise de apărarea romană.

„Am avut momente bune pe parcursul acestui meci, însă primul gol încasat ne-a făcut să ne pierdem încrederea. Echipa a încercat mereu să rămână în joc. Bayern trebuia să înscrie singură, nu să fie ajutată de greşelile noastre”, a subliniat antrenorul de 44 de ani desincronizările fatale din defensiva echipei sale.