Evenimentul Zilei > Sport > Radu Ştefan suferă de hernie inghinală! Fundașul român ar putea necesita o intervenție chirurgicală
Radu Ştefan suferă de hernie inghinală! Fundașul român ar putea necesita o intervenție chirurgicală

Radu Ştefan suferă de hernie inghinală! Fundașul român ar putea necesita o intervenție chirurgicală

Accidentarea suferită de experimentatul fundaş român, Radu Ştefan, la încâlzirea dinaintea derby-ului cu Inter Milano este mult mai serioasă decât se credea initial.

Apărătorul care a strâns peste trei sute de meciuri în tricoul lui Lazio Roma se confruntă cu o hernie inghinală, iar prezenţa sa pe teren, în confruntarea din optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu Bayern Munchen este pusă sub semnul întrebării.

Apărătorul în vârstă de 34 de ani a lipsit de la antrenamentele capitolinilor din această săptămână şi ar putea să aibă nevoie în viitor, de o intervenție chirurgicală, pentru a scăpa de aceste probleme medicale. „Radu Ştefan a ratat meciul cu Inter, cu doar câteva minute înainte de startul jocului. El nu s-a mai pregătit în ultimele zile şi riscă să fie supus unei operaţii. Românul a fost diagnosticat cu hernie inghinală, care poate fi tratată fie printr-o intervenţie chirurgicală, fie prin terapie” au scris ziariştii italieni de la Corierre dello Sport.

Radu Ştefan lipsește în runda din weekend

Fotbalistul născut la București nu va fi inclus de antrenorul principal Simone Inzaghi în lotul lazialilor din etapa din weekend, din Seria A. Tehnicianul de 44 de ani îl va menaja pe Radu Ştefan în partida de pe  „Stadio Olimpico”, cu Sampdoria, în speranţa că staff-ul medical va reuşi să îl pună pe picioare pe acesta, într-un timp scurt.

„Inzaghi speră să se poată baza pe Radu Ştefan în confruntarea cu Bayern, din 23 februarie. Medicii lui Lazio vor încerca să îl trateze pe acesta în săptămânile ce urmează sau, altfel, românul va ajunge la cuţit. Inzaghi se roagă ca fundaşul din România să se recupereze la timp” au anunţat jurnaliştii din „Cizmă”.