Nostradamus a prezis ce vine după pandemie. Pare să nu vină nimic bun

Nostradamus a prezis ce vine după pandemie. Pare să nu vină nimic bun

Profețiile lui Nostradamus după pandemie continuă să uimească lumea, chiar dacă am ajuns în secolul XXI. Celebrul astrolog vorbește despre un lung șir de nenorociri.

Profețiile lui Nostradamus după pandemie.

Predicțile lui Nostradamus continuă să uimească lumea și în secolul XXI. Specialiștii în catrenele cunoscutului astrolog susțin că acestea vorbesc despre epoca ce se va deschide după pandemie, relatează express.co.uk.

Potrivit specialiștilor care i-au interpretat scrierile, astrologul face profeții despre un lung șir de nenorociri. Acestea vor urma după încheierea pandemiei provocată de COVID-19. Omenirea va cunoaște foametea răspândită pe o scară foarte largă, ar fi profețit Nostradamus.

Ne puteți urmări și pe Google News

De asemenea, în acest secol ne-am putea confrunta cu o catastrofă majoră care va duce omenirea în pragul dispariției. Dar și cu pericolul izbucnirii unui nou război mondial – cel de-al treilea – crede expertul Bobby Shailer.

Expertul britanic Bobby Shailer susține că a descifrat mai multe predicții între scrierile lui Nostradamus. Potrivit spuselor sale, astrologul francez ar fi prezis că Marea Britanie va fi lovită de o inundație devastatoare în anii următori. Mai mult, Shailer spune că astrologul vorbește și despre o invazie a Marii Britanie, de către „noua ligă din Ausonia” care va face război. Ausonia este un oraș mic din Italia.

Profețiile lui Nostradamus după pandemie

Conform prezicerilor în acești ani își va face apariția și al treilea anticrist. Este un termen pe care Nostradamus l-a folosit pentru a-i desemna pe liderii militari sau politici care au provocat războaie devastatoare. În această categorie au fost încadrați Napoleon Bonaparte sau Hitler.

„Un antichrist, după definiția lui Nostradamus, este un lider militar care provoacă moartea a numeroși oameni nevinovați. Așa cum au fost Hitler sau Napoleon. Cred că al treilea anticrist va apărea în curând, posibil în următorii 10-20 de ani. Aș crede că probabil este în viață astăzi”, a apreciat expertul britanic.

Potrivit spuselor sale, din catrenele descifrate reiese că va izbucni un al treilea război mondial. Acesta va fi mai cumplit și mai devastator decât cele precedente.

„Cred că în următorii câțiva ani, cu siguranță în acest secol, ar putea începe al treilea război mondial. Nostradamus spune că va fi un război masiv lung, de la 25 la 29 de ani, urmat de războaie mai mici”, susține Bobby Shailer.

Nostradamus contestat

Pe de altă parte, Brian Dunning, gazda podcastului Skeptoid, susține că profețiile lui Nostradamus nu au legătură cu realitatea. El a precizat că scrierile astrologului sunt interpretate în mod eronat, de multe ori.

„Scrierile lui Nostradamus sunt prezentate în multe moduri eronate. Traducerile ambigue și greșite, interpretările fanteziste, relatările fictive și descifrarea unor coduri inexistente din catrenele sale au contribuit apariția unui număr mare de lucrări. Toate sunt greșite și mult peste ceea ce a scris vreodată Nostradamus”, a precizat Brian Dunning.