Evenimentul Zilei > Social > Dezvăluirile unui profesor de la Universitatea Yale: „60% dintre noii pacienți cu COVID-19 au fost vaccinaţi”
Dezvăluirile unui profesor de la Universitatea Yale: „60% dintre noii pacienți cu COVID-19 au fost vaccinaţi”

Dezvăluirile unui profesor de la Universitatea Yale: „60% dintre noii pacienți cu COVID-19 au fost vaccinaţi”

Un profesor celebru de la Universitatea Yale a făcut câteva dezvăluiri cu privire la noii pacienți infectați cu noul coronavirus. Ce spune dr. Harvey Risch este cu adevărat îngrijorător.
Profesorul de la Universitatea Yale sugerează că 60% dintre noii pacienți cu COVID-19 au fost vaccinaţi: „Clinicienii mi-au spus că mai mult de jumătate din noile cazuri de COVID pe care le tratează sunt persoane care au fost vaccinate”, a spus dr. Harvey Risch.

Profesorul de epidemiologie de la Universitatea Yale a dezvăluit că majoritatea oamenilor care vin acum cu COVID-19 au fost vaccinați împotriva virusului: „Medicii care lucrează în clinici mi-au spus că mai mult de jumătate din noile cazuri de COVID-19 pe care le tratează sunt persoane care au fost vaccinate”, a spus dr. Harvey Risch.

Profesor la Universitatea Yale, dezvăluiri șocante: „60% dintre noii pacienți cu COVID-19 au fost vaccinaţi”

Profesorul a făcut această dezvăluire în emisiunea lui Steve Bannon unde a comentat şi despre percepția publicului asupra eficacității vaccinurilor cu cea a instituției medicale: „Cred că publicul american a fost amăgit cu privire la vaccinuri unde se spunea că prin cercetările făcute arată că reduc infecția prin forme simptomatice ușoare până la moderate cu undeva între 60-90%, în funcție de vârstă și vaccin… și așa mai departe și că este o performanță destul de bună pentru o persoană care dorește să facă un vaccin pentru a se proteja”, a spus Risch.

Cu toate acestea, nu este măsura pe care infrastructura de sănătate publică, administrația și dr. Fauci o folosesc pentru a analiza eficacitatea vaccinului. Ceea ce ar fi cel mai interesat, este dacă vaccinurile împiedică sau nu răspândirea infecției. Deoarece Big Pharma nu a furnizat aceste informații, iar Risch recomandă examinarea datelor acolo unde s-a făcut în masă vaccinarea, mai spune profesorul.

Şi continuă: „Pentru aceasta, cel mai bun loc de până acum a fost vaccinarea în masă în Israel, unde Pfizer a fost administrat la aproape toată populația”, a spus epidemiologul. „Și în Israel, studiile de acolo arată că reduce răspândirea infecției cu undeva la 50-60%, ceea ce contribuie la imunitatea efectivului”, a continuat el.

Ce spune despre hidroxiclorochină

Vara trecută, Dr. Risch a provocat agitație în cercurile medicale, inclusiv la locul său de muncă , când a susținut utilizarea hidroxiclorochinei ca tratament pentru coronavirus.  Pe 27 mai, el a publicat un articol în Jurnalul American de Epidemiologie intitulat „Tratamentul ambulatoriu precoce al pacienților simptomatici cu risc crescut COVID-19 care ar trebui să fie extins imediat ca cheie a crizei pandemice”.
În august, el i-a spus gazdei Fox News, Mark Levin, că dovezile au fost „copleșitoare” că hidroxiclorochina reduce riscul de spitalizare sau deces din cauza COVID-19.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.