Evenimentul Zilei > Politica > Procurorul bolnav de Covid-19 măsluia voturile din Sectorul 1! Complicii sunt alte nume grele
Procurorul bolnav de Covid-19 măsluia voturile din Sectorul 1! Complicii sunt alte nume grele

Procurorul bolnav de Covid-19 măsluia voturile din Sectorul 1! Complicii sunt alte nume grele

Mihai Gâdea face o serie de dezvăluiri incredibile. Numele concrete ale celor care au intrat în camera sacilor cu voturi pentru Primăria Sectorului 1.

Mihai Gâdea a prezentat, în emisiunea Sinteza Zilei, adevărata identitate a persoanelor surprinse cu camerele de supraveghere în camera unde erau depozitați sacii cu buletine de vot pentru primăria Sectorului 1, iar dezvăluirile sunt incendiare.

Nimeni nu s-ar fi așteptat ca aceste persoane să comită un astfel de gest. Mai mult decât atât, prezentatorul TV a dat câteva detalii conform cărora una dintre persoane este chiar un procuror ce „ar fi trebuit” să fie bolnav de Covid-19, dar s-a însănătoșit peste noapte.

„Domnul Barna spune așa: în sala respectivă, cine a intrat este, de fapt, șoferul lui Tudorache. Deci șoferul lui Tudorache a intrat în sacii cu voturi. Și mai e o garanție, mai e o garanție că e un om de la PPUSL.

Adică, poate ai noștri ar fi furat, dar era și omul ăla acolo. Atenție la ce urmează! Pentru că noi vă dăm identitatea acestor persoane. Cine sunt cei care au intrat la sacii cu voturi, iau un sac, îl desigilează, iau sacul de acolo și pleacă. Priviți cu atenție imaginile”, spune realizatorul Mihai Gâdea.

Potrivit acestuia, este vorba despre un bărbat care face parte din personalul tehnic auxiliar, procurorul Sprîncu Nicolae, președintele Biroului de Circumscripție Electorală al sectorului 1, Andrei Nicolaescu, candidat USR-PLUS Consiliul Local sector 1, Diana Buzoianu, candidat USR-PLUS Consiliul Local sector 1, Mircea Matei, reprezentant USR Biroul de Circumscripție Electorală 1, sector 1.

„Deci cei care au intrat în cameră sunt: 1 procuror, cel care a fost ieri bolnav de COVID. Asta este o chestiune extraordinară. Cred că poate să primească premiul Nobel pentru sănătate.  Vă dați seama? Ieri era bolnav de COVID, astăzi nu a mai fost. Primul lucru pe care l-a făcut a fost să închidă procesul electoral la ora 19.30. Dar minunea procurorului nu este nimic față de ce o să vedeți.

3 reprezentanți USR: Mircea Matei, Andrei Nicolaescu, consilierul doamnei Clotilde Armand și Diana Buzoianu, de asemenea USR. Și un personal tehnic auxiliar”, a adăugat Mihai Gâdea, conform Antena3.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: