Evenimentul ZileiMondenProcesul secolului la New York. FOTO. Ghislaine Maxwell îi freca picioarele lui Jeffrey Epstein, pedofilul milionar

Procesul secolului la New York. FOTO. Ghislaine Maxwell îi freca picioarele lui Jeffrey Epstein, pedofilul milionar

Procesul secolului la New York. FOTO. Ghislaine Maxwell îi freca picioarele lui Jeffrey Epstein, pedofilul milionar
Procesul în care Ghislaine Maxwell este judecată pentru asociere în vedere exploatării sexuale a patru tinere, continuă la New York. Zilele trecute au fost prezentate mai multe imagini cu cei doi, Ghislaine Maxwell și Jeffrey Epstein, în ipostaze intime.

O grămadă de fotografii – inclusiv o serie ciudată, cu Ghislaine Maxwell frecându-i picioarele lui Jeffrey Epstein la bordul avionului său privat – au fost publicate miercuri de procurorii federali din Manhattan, New York. Imaginile devenite parte a acuzării au fost confiscate încă din 2019 din Upper East Side, de la locuința regretatului finanțator, în timpul unei percheziții autorizate de instanță, după arestarea acestuia sub acuzația de trafic sexual.

Ele oferă o privire mai clară asupra relației apropiate a pedofilului milionar Jeffrey Epstein cu mondena britanică Ghislaine Maxwell în vârstă de 59 de ani. Ghislaine Maxwell, în vârstă de 59 de ani, este judecată pentru că ar fi recrutat și pregătit patru fete pentru a fi abuzate de ea și de Epstein din 1994 până în 2004. Epstein, în vârstă de 66 de ani, s-a spânzurat în celula sa din închisoarea dintr-o închisoare din Manhattan în august 2019, în timp ce aștepta să înceapă judecata pentru acuzații federale grave.

sursa: SDNY

Fotografii ale perechii au fost arătate juratilor, marți, în timpul mărturiei agentului FBI Kimberly Meder, care a analizat mii de imagini recuperate în timpul căutării. Un alt agent FBI Stephen Flatley, care a depus mărturie marți, a citit dintr-un document găsit pe un hard disk la casa lui Epstein, care părea să fi fost scris de Maxwell în 2002.

„Jeffrey și Ghislaine au fost împreună, un cuplu, în ultimii 11 ani”, a citit Flatley. „Spre deosebire de ceea ce cred mulți oameni, au fost foarte rar despărțiți – aproape întotdeauna îi văd împreună în poze.” Documentul continuă: „Ghislaine este foarte inteligentă și o companie grozavă, este tot timpul cu un zâmbet pe față și are un râs molipsitor, care te face întotdeauna să te simți binevenit”.

„Jeffrey și Ghislaine împărtășesc multe pasiuni și interese și se distrează mult împreună”, a citit agentul. „Amândoi au minți curioase și caută să vadă dincolo de limite.”

Ultimul paragraf al documentului dezvăluie în continuare legătura intimă a perechii. „Jeffrey și Ghislaine se completează foarte bine și nu mi-i pot imagina unul fără celălalt. Pe lângă faptul că sunt parteneri de sex grozavi, sunt și cei mai buni prieteni.” Avocații lui Maxwell au susținut că ea a devenit țap ispășitor pentru crimele lui Epstein și au negat cu fermitate acuzațiile împotriva ei.

Fotografiile îl înfățișează pe milionarul care străbate tot glob cu presupusa sa doamnă alături, într-o excursie la schi, o vacanță la plajă și la o cabană de zeci de ani. Procurorii americani spun că ani de zile, Ghislaine Maxwell a acționat ca un asistent executiv al lui Epstein, gestionându-i programul și având grijă de casele acestuia, au spus procurorii.


Accesează: