Evenimentul Zilei > Actualitate > Dezvăluiri din procesul secolului! Pilotul lui Epstein spune că Prințul Andrew, Bill Clinton și Trump au zburat cu „Lolita Express”
Dezvăluiri din procesul secolului! Pilotul lui Epstein spune că Prințul Andrew, Bill Clinton și Trump au zburat cu „Lolita Express”

Dezvăluiri din procesul secolului! Pilotul lui Epstein spune că Prințul Andrew, Bill Clinton și Trump au zburat cu „Lolita Express”

Pilotul aeronavei „Lolita Express” a mărturisit în timpul procesului lui Ghislaine Maxwell că a zburat cu președinți, prinți și vedete de la Hollywood cu avioanele private ale lui Jeffrey Epstein.

Larry Visoski a declarat marți instanței că își amintește că Printul Andrew, Bill Clinton , Donald Trump și Kevin Spacey se numără printre pasageri. Visoski mai avut ca pasagerii celebri pe actorul Chris Tucker și violonistul Itzhak Perlman, a spus acesta când a fost întrebat în timpul interogatoriului dacă își amintește în mod special de ei.

El și-a amintit, de asemenea, că a cunoscut-o pe Virginia Giuffre în anii 1990. În schimb Ghislaine Maxwell neagă acuzațiile și spune că este folosită ca țap ispășitor pentru Epstein, care a s-a sinucis în închisoare în 2019.

Dar procurorii susțin că cei doi au fost „parteneri în abuzuri”

Mărturiile date în instanță marți au inclus detalii îngrozitoare despre abuzuri. Reamintim că Maxwell se află arestată în SUA  și riscă până la 80 de ani de închisoare dacă va fi găsită vinovată. Procurorii spun că britanica, cu cetățenie americană și franceză, a recrutat fete minore pentru ca tovarășul ei de lungă durată, Jeffrey Epstein, să le abuzeze. Iar pilotul Visoski a descris-o drept „numărul doi”. „Epstein număr unu”, a spus el marți tribunalului din New York.

Visoski a servit ca pilot al lui Epstein timp de peste 25 de ani. În timpul mărturiei sale, procurorii au arătat juraților fotografii cu proprietățile lui Epstein. El a mărturisit că nu a văzut niciodată vreo activitate sexuală în timpul călătoriilor, deși ușa cabinei a fost întotdeauna ținută închisă în timpul zborurilor în avionul poreclit „Lolita Express”.

Care sunt acuzațiile aduse prințului Andrew?

Virginia Giuffre a intentat un proces civil împotriva Prințului Andrew într-un caz separat în care se acuza de agresiune sexuală; susține că ducele neagă vehement și se luptă în instanță.

Pilotul și-a amintit, de asemenea, că a zburat cu Virginia Roberts Giuffre, care spune că a fost agresată sexual de Prințul Andrew. Al doilea fiu al Reginei, în vârstă de 61 de ani, a negat în mod constant acuzația.

Maxwell, în vârstă de 59 de ani, este acuzată că a racolat patru fete minore între 1994 și 2004 și că le-a dus cu avionul la conacul Epstein din Palm Beach. Se presupune că unele dintre abuzuri au avut loc la casa lui din Manhattan, o fermă din New Mexico, un apartament din Paris și pe moșia lui din Insulele Virgine.

Întrebat să descrie relația doamnei Maxwell cu Epstein, el a spus că este „mai mult personală decât de afaceri”, a adăugat el.

Epstein și acuzata Maxwell i-au cerut să aibă relații intime în trei

O altă femeie care a depus mărturie sub pseudonimul „Jane” a declarat instanței că Maxwell a fost frecvent în cameră cu ea când a avut relații intime cu Epstein la doar 14 ani. Jane a spus instanței că i-a întâlnit pe Epstein și pe Maxwell în timp ce participau la tabăra de vară din Michigan, în 1994. El i-a fost prezentat ca un donator bogat care oferă burse elevilor.

Ea a mărturisit că tatăl ei a murit cu un an mai devreme de cancer și familia ei avea probleme financiare în acel moment. Ea a mai sus că Maxwell a fost prezentă în mare parte, a fost „foarte dezinvoltă” în privința întâlnirilor. Prima ei experiență intimă a venit când au avut o discuție despre viitorul ei. Ea a spus că Epstein a condus-o de la biroul lui la piscina lui, apoi și-a dat pantalonii jos și a început să se masturbeze. „Am înghețat de frică, nu mai văzusem niciodată un penis”, a spus martorul. „Am fost îngrozită și mă simțeam groaznic, rușinată.”

Nu a trecut mult timp după prima experiență intimă cu doamna Maxwell, a mărturisit ea, şi a urmat alta la casa lui Epstein din Palm Beach, Florida. Jane a spus că inculpata și Epstein au cerut să-i urmeze în dormitorul lui. Și-au scos hainele și „au început să se mângâie și să chicotească lejer”, a spus ea. „Stăteam acolo și mi-a cerut să-mi dau topul jos și apoi mâinile lor erau peste tot și Jeffrey a început să se masturbeze, iar Ghislaine îl freca, îl săruta și îl mângâia”, a continuat ea.

Ea a adăugat că a călătorit cu Epstein și  Maxwell de aproximativ 10 ori, în principal între casele sale din New York și New Mexico, în timp ce ea avea între 14 și 16 ani.

Jane a vorbit despre „orgii” cu alți participanți

Atât Epstein, cât și Maxwell s-ar lăuda cu legăturile lor, inclusiv cu oamenii celebri pe care îi cunoșteau, a spus ea. Jane este primul dintre cei patru acuzatori care se așteaptă să depună mărturie la proces. Acuzațiile din proces acoperă perioada din 1994 până în 2004. Procurorii susțin că doamna Maxwell a fost partenerul şi „mâna dreaptă” a lui Epstein, ajutând la racolarea adolescentelor vulnerabile de la vârsta de 14 ani pentru a fi abuzate în reședințele sale luxoase. Ei au descris-o drept „doamna casei” care „a ajutat la abuzurile minorelelor”, scrie BBC.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: