Evenimentul Zilei > Monden > Casa Regală în alertă! Ghislaine Maxwell are un „video secret” cu Prinţul Andrew
Casa Regală în alertă! Ghislaine Maxwell are un „video secret” cu Prinţul Andrew

Casa Regală în alertă! Ghislaine Maxwell are un „video secret” cu Prinţul Andrew

Ghislaine Maxwell ar avea un „video secret” cu Prinţul Andrew. Dezvăluirea o face Christina Oxenberg.

„Nu este o victimă aici, iar Ghislaine nu a fost niciodată prietena lui, ea îl atingea mereu”, spune verişoara prinţului Andrew.

O cunoștință (verişoara) de a lui Ghislaine Maxwell le-a spus reporterilor că are înregistrări video secrete cu prințul Andrew, care a fost filmat în perioada când ea era „doamna” lui Jeffrey Epstein.

Christina Oxenberg a declarat pentru The Sun că Andrew, fiul reginei Elisabeta a II-a, „este unul dintre cei mulţi  înregistrați de Ghislaine”. Christina Oxenberg , 56 de ani, insistă că va dori să depună mărturie în instanță, pomenind de o conversația ei de trei ore cu Ghislaine despre racolarea  minorelor pentru Epstein.

Ea a spus reporterilor că Maxwell încearcă să facă schimb de informații cu FBI și, eventual, videoclipuri pentru a se salva

„Cred că vrea să scape din asta şi evident că intenționează să facă un  schimb de informații”, a spus Oxenberg. Ea a mai afirmat că a fost intervievată de FBI anul trecut cu privire la acest caz și că este dispusă să depună mărturie împotriva lui Maxwell.

În raport se arată că verişoara a declarat că Maxwell s-a lăudat despre ceea ce face şi despre modul cum găseşte fete minore pentru pedofilul miliardar Epstein. „Cu siguranță voi fi acolo să-i amintesc că în ’97, mi-a vorbit despre sume copioase şi multe alte lucruri…”, a declarat Oxenberg.

Christina Oxenberg spune că este dispusă să depună mărturie împotriva lui Ghislaine în instanță

Nu este clar dacă Oxenberg este aceeași persoană care a fost citată sub anonimat într-un alt raport din această săptămână care susține că Maxwell are casete cu orgiile sexuale care „ar putea implica personalităţi marcante”.

„Dacă Ghislaine va cădea, va trage după ea multe nume importante”, a spus ea pentru Daily Mail. Mai mult,  săptămâna trecută, un avocat care l-a reprezentat în unul dintre dosare pe Epstein  a declarat că Ghislaine Maxwell ar putea dezvălui „nume mari” implicate în rețeaua de pedofilie deţinută de Epstein.

Sunt sigură că avocații lui Ghislaine vor încerca să facă un acord cu FBI  în care va divulga nume mari cu scopul de a a obține o pedeapsă redusă pentru ea însăși”, a declarat Lisa Bloom.

Foto: Christina Oxenberg

 

 Christina speră că Ghislaine își va face timp dacă este condamnată, dar spune că va fi „nepopulară” în închisoare

Sursa foto: The Sun

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: