Prinţul Harry a acordat un interviu joi pentru podcast-ul „Armchair Expert” al lui Dax Shepard. Ducele de Sussex s-a alăturat  producătorului Monica Padman, pentru a discuta chestiuni de suflet, inclusiv despre familie și sănătatea mintală.

Momentul când Meghan l-a luminat: „Nu trebuie să fii o prințesă pentru a avea o viață uimitoare”

Prințul Harry dezvăluie modul în care Meghan Markle l-a ajutat să se elibereze de constrângerile familiei regale explicând că „nu trebuie să fii o prințesă pentru a crea o viață uimitoare”. Arătând că ea nu şi-a dorit asta niciodată atunci când s-a îndrăgostit de Harry. În opinia sa, acesta a fost momentul când s-a decis să se deprindă de familia sa şi să încerce să trăiască în normalitate ca orice om de rând.
Şi totuşi, e prea mult spus, ținând cont că Harry este la fel de păzit de gărzi, şi că orice ieșire publică este analizată şi bine organizată. Nu mai spunem că nici pe departe nu duce o viață mai simplă decât cea de la Palatul Regal, din contră, trăiește într-un lux greu de imaginat în acel conac plasat într-o zonă exclusivistă din LA.

Ducele de Sussex, despre viața de „basm“ care nu are nicio legătură cu realitatea

„Soția mea a avut cea mai uimitoare explicație”, a explicat Harry. Mi-a spus că „Nu trebuie să fii prințesă, poți crea o viața mai bună decât orice prințesă, iar copii lui vor crește normal ca orice copil din lumea asta. Cu povești şi filmele Disney.

Harry, care locuiește în prezent în conacul său californian de 14 milioane de dolari, împreună cu soția și fiul său, a spus că s-a născut într-un privilegiu extraordinar, dar a sugerat că acest lucru s-a schimbat de când a renunțat cu Meghan anul trecut la privilegiile de la Palat.

Care au fost cele trei momente grele din viaţa sa

De asemenea, prinţul Harry a discutat despre trei momente când s-a simțit „complet neajutorat”: o dată când era în spatele unei mașini cu mama sa, prințesa Diana, în timp ce ea era urmărită de paparazzi, cu altă ocazie în Afganistan și, în cele din urmă, experiențele sale  de intruziune mediatică care îi afectau soția.

Acesta este unul dintre primele interviuri pe care le-a făcut prințul Harry de când s-a alăturat soției sale pentru un interviu cu Oprah Winfrey despre experiența cuplului în familia regală, înainte ca aceștia să ia decizia de a pleca din Marea Britanie în ianuarie 2020.

Apariția ducelui de Sussex  la „Armchair Expert”, găzduită de Shepard și Monica Padman, ar putea fi legată de mutarea sa la Spotify din iulie.  Pentru că Harry și Meghan au semnat un acord de milioane de dolari cu firma de streaming pentru propriul canal Archewell Audio.