Cum ar putea arăta primul „11” al Stelei pentru duelul cu FC Zurich, din Europa League. Lotul lui Reghe, măcinat de accidentări

Cum ar putea arăta primul „11” al Stelei pentru duelul cu FC Zurich, din Europa League. Lotul lui Reghe, măcinat de accidentări

Steaua va întâlni mâine (de la ora 20:00, pe „Arena Națională”) gruparea FC Zurich, meci contând pentru grupele Europa League.

Laurențiu Reghecampf, tehnicianul Stelei, se confruntă cu mari probleme de lot înaintea acestui joc din grupele Europa League. După antrenamentul de astăzi, antrenorul „roș-albaștrilor” abia a putut strânge un lot de 18 jucători pe care să se bazeze în jocul de mâine. Moke, Achim, Pintilii, Filip și Tănase sunt accidentați, iar Enache este suspendat. Bogdan Mitrea nu a fost inclus în lot, conform deciziei lui Gigi Becali, dar Adnan Aganovici se numără printre steliști, revenit după accidentarea din meciul cu CFR Cluj.

Pe foaia de joc se vor afla Robert Vîlceanu și Dan Popescu, jucători care nu au mai evoluat de foarte mult timp pentru prima echipă a Stelei, dar și puștiul Gabriel Simion, aflat pe lista B trimisă la UEFA.

Ne puteți urmări și pe Google News

Primul „11” al Stelei pentru duelul cu FC Zurich ar putea arăta astfel:

Niţă - Jakolis, Tamaş, Toşca, Momcilovici - Bourceanu, Muniru - Popa, Boldrin, De Amorim - Golubovici

Lotul „roș-albaștrilor” pe care se va putea baza Steaua este următorul:

Portari: Niță, Stăncioiu

Fundași: Jakolis, Tamaș, Toșca, Momcilovici, Dan Popescu, Simion

Mijlocași: Muniru, Bourceanu, Ovidiu Popescu, Vâlceanu, Aganovici, Boldrin, De Amorim, Adi Popa

Atacanți: Tudorie, Golubovici