Evenimentul Zilei > Politica > Prezidențiale 2019. Cifrele lui Ludovic Orban. Ce se mai poate schimba
Prezidențiale 2019. Cifrele lui Ludovic Orban. Ce se mai poate schimba

Prezidențiale 2019. Cifrele lui Ludovic Orban. Ce se mai poate schimba

Marea necunoscută a acestor alegeri este cifra zecilor, potrivit declarațiilor premierului și președintelui PNL Ludovic Orban.

Conform estimărilor PNL, Klaus Iohannis avea la ora 19.00 peste 67%, iar Viorica Dăncilă 33%.

Liderul PNL Ludovic Orban pariază pe un scor de 69,5% pentru Klaus Iohannis.

La sediul PNL, unde Ludovic Orban a ajuns în jurul orei 19,00, a fost pregătită o scenă pe care este amplasat un ecran imens, care a fost mutat din partea dreaptă, unde era în seara primul tur, în partea stângă. În urmă cu puține minute a ajuns la sediul din Modrogan și președintele Klaus Iohannis.

Ultimele date, doar pe votul din România, de la ora 17:30, îl plasau pe Klaus Iohannis, președintele în funcție, susținut de PNL, la 64 de procente, în timp ce președintele PSD, Viorica Dăncilă, era cotată la 36 de procente.

ALERTĂ! Ultimele cifre din exit poll-uri (17:30). Iohannis sau Dăncilă? Acum e clar!

Anterior, cifrele arătau că Iohannis conduce lupta detașat, având 69% din voturile oamenilor. Viorica Dăncilă a obținut, astfel, doar 31%. De menționat că Diaspora nu a fost luată, încă, în calcul.

Ultimele cifre, fără Diaspora. Dezastru pentru Dăncilă. Breaking News

Situația era tragică pentru Viorica Dăncilă încă de la orele 15:00 când, fără diaspora, președintele în funcție Klaus Iohannis, susținut de PNL, ajunsese la 62 de procente, în timp ce fostul premier și actualul președinte al PSD era la 38%.

Cifre ora 15, fără diaspora. Iohannis sau Dăncilă? Vești îngrijorătoare pentru un candidat

Pe același tip de date de la ora 14:00, Klaus Iohannis era la 60% pe România, în timp ce Viorica Dăncilă se afla la 40 de procente.

Iohannis vs. Dăncilă. Cifre ora 14 doar pe România. Tendințele se confirmă

La ora 13, potrivit estimărilorde tip exit poll, Klaus Iohannis coborâse la 58 la sută, în timp ce Viorica Dăncilă urcase la 42 de procente din intențiile de vot.

Cifre ora 13. Cine câștigă prezidențialele. Iohannis vs. Dăncilă, procente fără diaspora

La estimarea anterioară, cei doi candidați pentru Cotroceni se aflau la o diferență de 18 procente, cu 59% pentru Iohannis și 41% pentru Dăncilă.

NEWS ALERT. Prezidențiale 2019. Iohannis sau Dăncilă? Avem CIFRELE pentru 11:30!

Pe analizele ce includ voturile din diaspora, președintele în funcție, Klaus Iohannis, susținut de Partidul Național Liberal, ar avea 60 de procente, în timp ce contracandidata sa, Viorica Dăncilă, susținută de PSD, are 40 de procente.

Prezidențiale 2019. Procentele: Iohannis vs. Dăncilă. PNL își atinge primul obiectiv

Potrivit sondajelor de calibrare pentru exit poll-uri, Klaus Iohannis era creditat cu 69 la sută dintre opțiuni, în timp ce Viorica Dăncilă ar avea 31 la sută din voturi.

Cifrele secrete ale sondajelor! IRES și CURS-AVANGARDE, primele date: Iohannis sau Dăncilă