"Pot să vă sigur că în ceea ce priveşte parlamentarii PSD nu va invoca nimeni cvorumul mâine la parlament şi că formalitatea citirii deciziei Curţii Constituţionale trebuie îndeplinită. Nu cred în metode de acest gen pentru că ţin foarte mult să arătăm care este diferenţa, de ce suntem altfel, dacă aplicăm exact aceleaşi metode atunci poate să rămână PDL-ul şi cu domnul Băsescu", a spus Victor Ponta.
Ieri, vicepreşedintele PNL, Eugen Nicolăescu a declarat că PNL ar trebui să valideze întoarcerea lui Traian Băsescu la Cotroceni, doar dacă CSM ia act de demisia Monei Pivniceru.
Birourile Permanente ale Senatului şi Camerei Deputaţilor se reunesc azi, la ora 12, după ce Curtea Constituţională a transmis miercuri preşedinţilor celor două Camere copia hotărârii privind referendumul de demitere a lui Traian Băsescu, care va fi prezentat în şedinţă comună. Asigurarea cvorumului este însă problematică, în condiţiile în care, aşa cum a explicat preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, este vară şi mulţi dintre parlamentari nu sunt în Bucureşti.

CITIŢI ŞI:
  • SCANDAL LA CSM. Discuţia privind demisia Monei Pivniceru, amânată pentru mâine
  • Reinstalarea lui Băsescu la Cotroceni ar putea fi amânată de lipsa de cvorum în Parlament
  • GAFĂ DE PROPORŢII. Mona Pivniceru, deconspirată de Crin Antonescu
  • Judecătoarea Aspazia Cojocaru: „Îl dau în judecată pe Predescu dacă divulgă secretul votului”
  • Cristi Danileţ: „Plecarea Monei Pivniceru din CSM nu-i o pierdere”
  • Vocea Rusiei: "Indubitabil, eşecul procesului de demitere a preşedintelui Băsescu este o înfrângere majoră pentru USL"