Evenimentul Zilei > Actualitate > Pomohaci este plin de bani! Vedetele din Hollywood îl invidiază. Nu oricine are așa ceva
Pomohaci este plin de bani! Vedetele din Hollywood îl invidiază. Nu oricine are așa ceva

Pomohaci este plin de bani! Vedetele din Hollywood îl invidiază. Nu oricine are așa ceva

Se pare că Pomohaci a înnebunit SUA cu ultima sa achiziție. Preotul din România a dat lovitura la Hollywood, în mijlocul tuturor vedetelor.

Cristian Pomohaci trăiește visul american! Preotul a ajuns la Hollywood și și-a cumpărat stea pe „Walk of Fame”, alături de Michael Jackson li alte nume grele care au marcat pentru eternitate istoria SUA.

Fostul Preotul s-a decis să nu călătorească singur până în Los Angeles, S.U.A, ci împreună cu două prietene apropiate, alături de care a și vizitat „orașul îngerilor”.

„Nici în filmele de comedie nu vezi așa ceva! În timp ce judecătorii stabileau un nou termen în care este acuzat de evaziune fiscală, Cristian Pomohaci a lipsit de la proces pentru că s-a dus să vadă… America!”, notează jurnaliștii de la Cancan.

Ce a vizitat Pomohaci în Los Angeles?

De la Moșuni a ajuns la Hollywood, unde s-a plimbat pe „Walk of Fame” și a imortalizat hotelul despre care se spune că e bântuit de stafia celebrei actrițe Marilyn Monroe, totul în timul unui „vlog” de aproape 12 minute.

Fostul preot Cristian Pomohaci s-a arătat profund dezamăgit de americani, afimrând că peste tot miroase a stupefiante și filmând mai multe oamenii care dormeau pur și simplu pe stradă, în mijlocul zilei. Părea o normalitate pentru ei, acesta surprinzând mai multe astfel de scene dure.

Cât a costat „achiziția” de pe Hollywood Boulevard – Walk of Fame?

Totuși, a avut parte și de câteva momente de fericire. Pentru 10 dolari, achitați de una dintre cele două prietene cu care a mers în America, preotul s-a ales cu propria stea pe „Walk of Fame”, alături de celelalte nume sonore precum Michael Jackson sau Marilyn Monroe.

Totuși, nu la fel de impresionat a fost de emblema Hollywood: „E un deal sec, plin de chineji sau de tatuati cum e domnisoara asta sau domnisor ca nu-mi dau seama ce e. Daca ar vedea oamenii astia tara noastra n-ar mai pleca niciodata din Romania.

Nu este tara mai frumoasa ca a noastra. Toti vin aici dupa American dreams, dar multumiti-I lui Dumnezeu pentru tara noastra”, a mărturisit Cristian Pomohaci într-un live pe Facebook.