Mai ales pentru ceea ce ar trebui să însemne în mod normal posibilităţile financiare ale unui preot… Ceea ce s-a aflat recent despre controversatul Cristian Pomohaci ridică serioase semne de întrebare asupra trecutului său, şi aşa afectat de numeroase scandaluri.

„Nu s-a mai răzvrătit în fața magistraților, a recunoscut tot, în speranța că nu va ajunge după gratii. A obținut ceea ce și-a dorit, doar că trebuie să respecte unele măsuri. Dar ce avere faraonică” are Pomohaci, de a ajuns să fie dator statului cu sute de mii de euro? CANCAN.RO, site-ul nr.1 din România, a intrat în posesia unor informații de ultimă oră și vi le prezintă, în exclusivitate”, arată sursa citată.

Astfel, se pare că nu mai puțin de 40 de imobile au fost descoperite în posesia preotului-cântăreț Pomohaci. Cele mai multe dintre acestea sunt închiriate… Fiind atât de multe, se pare că fabulosul domn Pomohaci „a uitat să și declare venitul total, astfel că a plătit, către stat, o cotă mult mai mică de impozit”, conform cancan.ro.

Şi asta nu este tot! În conturile fostului preot se regăseşte o avere totală ce ajunge la 1,75 milioane de euro. Aceasta este compusă din 40 de imobile, dintre care 25 sunt apartamente, 9 terenuri și construcții, 5 terenuri și un garaj. Valoarea tuturor proprietăţilor? Amețitoarea sumă de 7.171.515 lei, echivalentul a peste 1,75 de milioane de euro lasă loc multor comentarii… Când, cum, în ce fel? Doar câteva întrebări…

Alfel, amintim că recent, Pomohaci a încalcat și regulile Ordonanței Militare în timpul pandemiei de coronavirus: s-a întâlnit cu un grup de tineri pe un deal, motivul invocat fiind rugăciunea…

„Tinerii au ieșit să cânte pentru ca Dumnezeu să-i binecuvânteze pe cei care trec prin necazuri și greutăți”, a declarat fostul preot în legătură cu acest episod.