Evenimentul ZileiActualitateUPDATE Polițist înjunghiat în curtea Secției 9. Agresorul: „Intră să vezi cum spintec acum un polițist în două!”

UPDATE Polițist înjunghiat în curtea Secției 9. Agresorul: „Intră să vezi cum spintec acum un polițist în două!”

VIDEO
Un polițist a fost victima unui agresor care l-a atacat cu un cuțit în curtea Secției nr. 9 a poliției.

Un polițist a fost înjunghiat noaptea trecută în Secția 9 de poliție. Agresorul este un bărbat de 28 de ani, dintr-o localitate din județul Ilfov. Polițistul a fost transportat la spital, unde a primit îngrijiri medicale. În urma incidentului, Poliția Capitalei a transmis un comunicat de presă în care a semnalat incidentul.

„În noaptea de 01/02 aprilie 2021, un bărbat de 28 de ani, din județul Ilfov, a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițistul ce executa controlul accesului în sediul subunității. În pofida faptului că a reușit să îl rănească pe polițist la un picior, acesta, cu sprijinul ofițerului de serviciu, l-a imobilizat pe bărbat”, se arată în comunicatul de presă.

În noaptea de 1 spre 2 aprilie 2021, agresorul a intrat în curtea Secției 9 Poliție și cu un cuțit l-a atacat pe polițist. Acesta era de serviciu și controla accesul în sediul subunității. Individul a apucat să-l rănească pe polițist la un picior, înainte ca acesta să-l imoblizeze împreună cu un alt coleg, ofițer de serviciu.

Agresorul a fost reținut de procurori

Bărbatul a fost reținut de polițiști, iar cazul a fost înaintat parchetului. Agresorul va fi cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorulu 2. Aceștia au dispus, de altfel, reținerea bărbatului pentru agresiune.

„Cel în cauză se află in custodia polițiștilor și a fost sesizată unitatea de parchet, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj. După administrarea probatoriului, procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2 a dispus reținerea bărbatului de 28 de ani”, se mai arată în comunicarea transmisă de Poliția Capitalei.

Bărbatul s-a filmat în timp ce mergea spre secție

Primele imagini cu atacatorul de la Secția 9 au fost difuzate de Antena 3. Acesta s-a filmat în timp ce mergea spre secția de poliție, ascultând manele. Bărbatul vorbește cu cineva anunțându-și intențiile.

„Intră să vezi cum spintec acum un polițist în două!”, spune acesta în filmare.

Filmarea continuă până în momentul în care agresorul intră în curtea secției de poliție și îi cere polițistului să vină la el.

 

Citește și:

Două din victimele polițiștilor de la Secția 16 au decedat. Mărturia tatălui unuia dintre tineri

Mărturii cutremurătoare despre Secţia 16. Chinurile și umilințele par rupte din filmele de groază VIDEO

Exclusiv EVZ. Poliția Română trage obloanele noaptea! După ora 16.00 sau 22.00 se închid sute de posturi de poliție

 


Accesează: