Evenimentul Zilei > Actualitate > „Poliția putea intra în locuință și fără mandat!” Adevărul despre crimele de la Caracal
„Poliția putea intra în locuință și fără mandat!” Adevărul despre crimele de la Caracal

„Poliția putea intra în locuință și fără mandat!” Adevărul despre crimele de la Caracal

Șeful Poliției Române, Ioan Buda, a afirmat, vineri, că poliţiştii care au acţionat pentru salvarea fetei ucise la Caracal, ar fi putut intra în locuinţa criminalului chiar dacă nu aveau mandat.

„La poartă nu a stat doar Poliția Română. A fost o echipă complexă, formată din procurori și polițiști. Eu mă voi deplasa acum la Caracal și vă voi da de acolo toate informațiile, stabilind ora exactă și ora la care s-a dispus și s-a semnat mandatul.

Poliția a aflat domiciliul corect la care s-a aflat acest individ la aproximativ ora 2.00-2.30-3.00. Dar mă deplasez la Caracal și vă voi da toate datele de acolo.

Am aflat adresa noi, nu de la STS. La 3.30 s-a dat mandatul de percheziție pentru ora 6.00 dimineața”, a spus Buda.

Șeful Poliției a spus că Poliția putea intra în locuința presupusului criminal și fără a aștepta autorizația judecătorului sau procurorului.

„Polițiștii au ajuns în fața locației respective și au intrat la 6 dimineața. Legea permitea Poliției Române să intre direct în locuință, fără să aștepte autorizație. Poliția a stat acolo până când a dispus domnul procuror. Procurorul de caz conduce operațiunea”, a mai spus Ioan Buda, potrivit antena3.ro

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: