Evenimentul Zilei > Actualitate > Poliția din Bihor a intrat în alertă maximă. Două femei au fost găsite moarte în propria casă
Poliția din Bihor a intrat în alertă maximă. Două femei au fost găsite moarte în propria casă

Poliția din Bihor a intrat în alertă maximă. Două femei au fost găsite moarte în propria casă

După ce nu au mai fost văzute de la Crăciun, două femei, mamă și fiică, au fost găsite moarte în propria casă.

Polițiștii au fost chemați în localitatea Brusturi, județul Bihor, pentru a vedea ce se întâmplă cu cele două femei, pe care vecinii nu le-au mai văzut de mai bine de două săptămâni.

Ajunși la fața locului oamenii legi au fost nevoiți să spargă ușa locuinței, dar nu s-au putut apropia prea mult din cauza mirosului insuportabil de cadavru aflat în descompunere.

Locuitorii din Brusturi ne-au declarat că la fața locului au ajuns și angajații de la Serviciul de Medicină Legală din Bihor și un medic legist care a făcut primele constatări medico legale.

Din primele informații, pe trupurile celor două femei nu au fost descoperite urme de violență, dar este foarte pubțin probabil ca amândouă să moară din cauze naturale, în aceeași perioadă.

„Polițiștii bihoreni s-au deplasat cu operativitate la imobilul în care locuiau cele două femei. Acestea, mamă și fiică, de 84 și 47 de ani, au fost găsite decedate în locuință. Cele două femei nu prezentau urme vizibile de violență, în prezent neexistând suspiciunea că ar fi fost victimele vreunei infracțiuni. Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma efectuării necropsiei”, a declarat un oficial din Poliția Bihor, citat de presa locală.

Există suspiciuni

Cauza exactă a decesului va putea fi stabilită doar după efectuarea autopsiilor și a determinărilor medico legale. Oamenii din zonă bănuiesc că decesul a fost provocat de intoxicația cu monoxid de carbon dar nu au putut spune dacă cele două femei s-au plâns de simtome asemănătoare provocate de CO2.

Cele două cadavre au fost găsite întinse în pat. Polițiștii verifică mai multe informații oferite de vecini, și nu exclud ca una dintre cele două femei să fi fost ucisă, iar a doua să se fi sinucis prin consumul exagerat de medicamente.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Secției nr. 7 de Poliție Rurală Tileagd, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, mai informează jurnaliștii din Bihor.