Podcastul lui Mihai Morar a fost nominalizat la ELLE New Media Awards 2022

Podcastul lui Mihai Morar a fost nominalizat la ELLE New Media Awards 2022 Sursa foto: Facebook

Mihai Morar se laudă cu un nou succes profesional. FAIN & SIMPLU PODCAST a fost nominalizat la ELLE New Media Awards 2022. Morar are o mare rugăminte față de fanii lui.

FAIN & SIMPLU PODCAST a fost nominalizat la ELLE New Media Awards 2022. „E cel mai <<eu>> proiect al meu. Sper să devină cel mai <<eu>> loc al tău!”, acestea au fost cuvintele lui Mihai Morar în 2020, atunci când a început povestea Fain & Simplu.

Elle este cea mai vândută revistă de modă, beauty și lifestyle, pentru femei, din întreaga lume. Revista organizează de șapte ani gala de premiere a celor mai influente personalități din mediul online. Anul acesta a apărut o  nouă categorie în lista de vot: #podcast, iar „FAIN & SIMPLU” este unul dintre proiectele nominalizate. În acest context, Mihai Morar a spus că întreaga echipă se simte extrem de recunoscătoare pentru aprecierea primită din partea Elle România, prin încadrarea podcastului „Fain & Simplu” în topul celor mai influente podcasturi din România.

Ce a spus Mihai Morar după nominalizarea în Gala Elle

„Clubul pentru minte, trup și suflet n-ar fi existat fără contribuția ta”. Astfel, Morar a ținut să aprecieze și sprijinul fanilor care au l-au ajutat ca proiectul său să ajungă la acest nivel.

Ne puteți urmări și pe Google News

„Fiecare share, like, comentariu sau vizualizare acordată de către tine ne-a încărcat de energie și motivație pentru a scrie un nou capitol din povestea noastră. Comunitatea Fain & Simplu este nominalizată la ELLE New Media Awards 2022!.”, acesta este mesajul pe care-l transmite Mihai Morar către toți cei care simt „Fain & Simplu”.

De asemenea, Mihai Morar a făcut apel la sprijinul fanilor săi. Realizatorul de podcast le-a cerut acestora că dacă se simt parte din călătoria privind echilibrarea minții, sufletului și trupului, să le ofere un vot de încredere. De asemenea, Morar a mai precizat că întreaga echipă va continua să aducă invitați din poveștile cărora poți să îți poți aduna inspirația și cunoașterea pentru a face pași spre cea mai bună variantă a ta, potrivit paginii oficiale a podcastului FAIN & SIMPLU PODCAST.