Evenimentul Zilei > Politica > PNL şi USR PLUS s-au înţeles asupra unui sigur aspect! UDMR, vestitorul primăverii
PNL şi USR PLUS s-au înţeles asupra unui sigur aspect! UDMR, vestitorul primăverii

PNL şi USR PLUS s-au înţeles asupra unui sigur aspect! UDMR, vestitorul primăverii

În urma şedinţei coaliţiei de guvernare la care s-a ajuns luni după-amiază pentru dezamorsarea crizei generate de episodul demiterii lui Vlad Voiculescu, liderii PNL, USR PLUS şi UDMR au anunţat că singura concluzie la care s-a ajuns este că discuţiile vor fi reluate marţi, zi în care se speră că se va ajunge la un consens politic.

PNL şi USR PLUS s-au înţeles asupra unui sigur aspect! UDMR, vestitorul primăverii. Astfel, discuţiile vor continua marţi pentru a se încerca deblocarea situaţiei după demiterea ministrului Sănătăţii, Vlad Voiculescu.

Amintim că preşedinţii celor trei formaţiuni aflate la guvernare s-au reunit Luni după-amiază într-o şedinţă la Parlament. „Au fost câteva ore de discuţii în care fiecare partener şi-a prezentat poziţiile şi punctele de vedere, argumentele pentru care cei de la PNL îl susţin pe Florin (n.r. – Cîţu), argumentele pentru care noi nu îi mai acordăm încredere premierului.

Exclusiv. USR-PLUS au cerut PNL să ia ministerul Sănătății la schimb cu Internele

Vom continua mâine (n.r. – marţi), la ora 16:00, discuţia. Pe parcursul acestor ore, ceea ce s-a întâmplat a fost să analizăm ipotezele şi scenariile de lucru în baza cărora vom putea să ajungem într-un termen cât mai scurt la o decizie de un fel sau celălalt. Continuăm mâine la ora 16:00”, a declarat copreşedintele USR PLUS, Dan Barna.
Citu Barna mafia sanatate
Dan Barna şi Florin Cîţu

PNL şi USR PLUS s-au înţeles asupra unui sigur aspect!

La rândul său, liderul UDMR, Hunor Kelemen, a afirmat că discuţia a fost „extrem de constructivă”. Vicepremierul a completat că Uniunea susţine în continuare coaliţia Kelemen a subliniat că este convins că marţi va fi găsită „soluţia bună pentru fiecare parte”.

Dacian Cioloş, atacat de Dan Barna! Război dur înaintea şedinţei coaliţiei. Exclusiv EVZ

„Suntem oameni maturi, oameni cu experienţă politică şi vom susţine în continuare această coaliţie şi vom merge mai departe în această coaliţie. Sunt convins că mâine, când vom continua discuţiile în coaliţie, vom găsi soluţia bună pentru fiecare parte din această coaliţie.

După patru luni nu putem să ne permitem o tensiune mai mare şi un conflict mai mare, o criză politică şi nici nu se va întâmpla acest lucru, sunt convins, fiindcă a fost o discuţie extrem de constructivă şi extrem de coerentă”, a încheiat Hunor Kelemen.

Scurgere de informaţii în PNL. Florin Cîţu a lovit fără milă, secondat de Ludovic Orban

Ludovic Orban l-a dominat pe Florin Cîţu în conferinţa comună. Replici spumoase