Ingrid Mocanu: "Acum s-a lămurit toată țara cum era cu ”independența” procurorilor șefi de pe la DNA? Și care era legătura cu dărâmarea guvernelor PSD/ALDE? La UE, PNL a făcut nu doar campanie, ci și infracțiuni pentru Kovesi. Și apoi au pus-o și pe un afiș electoral. Pe mine nu m-a șocat, căci eu numai asta spuneam: un procuror numit POLITIC nu poate face anchete profesioniste", a scris pe contul personal de Facebook.

"Numirea procurorilor de la SIIJ de către CSM este o garanție a independenței lor. Spaima de răspundere naște reacții suspecte: tot soiul de judecători au groaza că vor răspunde pentru actele lor, pentru că totul a devenit imprevizibil. Până acum, cei care ”paradeau” nu aveau emoții, erau siguri că vor fi protejați for ever de Secția specială din cadrul DNA, cea numită POLITIC, de PNL, pentru că peneliștii nu erau cercetați, iar când erau nu intrau pe culoarele morții. 

PS – cei care protestați prin piețe și aplaudați pe aeroporturi, să rețineți ce vă spun acum: când veți ajunge prin sălile plângerii (de ședință) să nu cumva să spuneți vreunui avocat ”vai, ce nedreptate și ce abuz!”. Să vă amintiți ce scriu eu AZI aici. Atât", a comentat Ingris Mocanu pe social media.