Evenimentul Zilei > Actualitate > Dulce-i RĂZBUNAREA. Un apropiat al lui Nicolás Maduro a dat o petrece de LOGODNĂ pentru a face un ANUNŢ şocant
Dulce-i RĂZBUNAREA. Un apropiat al lui Nicolás Maduro a dat o petrece de LOGODNĂ pentru a face un ANUNŢ şocant

Dulce-i RĂZBUNAREA. Un apropiat al lui Nicolás Maduro a dat o petrece de LOGODNĂ pentru a face un ANUNŢ şocant

O petrecere surprinzătoare în adevăratul sens al cuvântului. Iată ce s-a petrecut în Venezuela când un bărbat s-a hotărât să organizeze o mare petrecere pentru a anunţa tuturor, prieteni şi rude că logodnica sa l-a trădat cu cel mai bun prieten al său pe care-l cunoştea de 20 de ani.

După cum relatează Daily Mail, logodnicul, rănit în orgoliu, în plină petrecere ar fi apărut zicând: ''Astăzi am descoperit ceea ce, în inima şi în mintea mea, ştiam de mult timp. Este vorba de cel mai bun prieten al meu, de 20 de ani''. După cum relatează publicaţia, prietenul în chestiune ar fi Alberto Sobalvarro, un economist şi membru al Congresului preşedintelui venezuelean, Nicolás Maduro. Acesta ar fi început o relaţie cu Daliana Meleán, logodnica celui mai bun prieten al său.

Într-un video, devenit viral pe Youtube, se vede logodnicul luând celularul logodnicei sale şi citind oaspeţilor mesajele trimise către amant. Cu toate dezvăluirile fierbinţi, nicio încăierare: totul s-a desfăşurat într-o stupoare generală, dar cu calm maxim. Fata ar fi încercat apoi să-şi recupereze telefonul, dar logodnicul l-a aruncat în piscină.

În sfârşit, bărbatul rănit în ogoliu şi trădat, ar fi concluzionat: ''Îţi mulţumesc din toată inima pentru sincera şi profunda prietenie pe care mi-ai demonstrat-o în aceşti 20 de ani, Alberto. Şi Dalianei pentru aceşti doi ani ipocriţi, alături de mine. În final vi-i prezint: Alberto şi Daialna, cei care au o relaţie'', notează dailymail