Evenimentul Zilei > Monden > Persoana din umbră care o ajută pe Monica Gabor: „Tânăr și bogat, are tot ce își dorește. O duce mai bine…”
Persoana din umbră care o ajută pe Monica Gabor: „Tânăr și bogat, are tot ce își dorește. O duce mai bine…”

Persoana din umbră care o ajută pe Monica Gabor: „Tânăr și bogat, are tot ce își dorește. O duce mai bine…”

Odată cu reîntoarcerea în SUA, despre Monica Gabor s-a spus că își plănuiește un viitor luminos. S-a speculat că ar fi vorba despre o eventuală împăcare cu Mr. Pink, mai ales în contextul pozei publicate de vedetă alături de fiul afaceristului, însă adevărul pare a fi altul. Pentru că fotomodelul și-a dorit să fie pe picioarele ei și să-și gestioneze propria afacere, s-a întâlnit, recent, cu sora sa, Ramona Gabor, în Dubai. Însă întâlnirea ascunde mult mai multe secrete.

Un bărbat „tânăr și bogat” pare a fi persoana din umbră, care o ajută pe Monica Gabor. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu are planuri de afaceri, însă nu pornește la drum oricum. Una dintre ultimele sale apariții a fost alături de sora sa, Ramona Gabor, în Dubai, acolo unde cea din urmă trăiește o viață de lux. Fotomodelul s-a dus în vacanță pentru mai multe zile în Emiratele Arabe și s-a aflat că Ramona Gabor ar fi cea care ar ajuta-o cu diverse sfaturi pe sora ei.

„Tânăr și bogat”. Cine este bărbatul care o ajută pe Monica Gabor

Ramona Gabor nu este, însă, pe cont propriu. De când a plecat din România, cu nouă ani în urmă, vedeta duce o viață de lux și opulență. În urmă cu câteva luni de zile, sora Monicăi Gabor și-a lansat propria colecție de parfumuri.

„Întotdeauna am fost atrasă de industria afacerilor. Deși am lucrat și încă mai lucrez ca și model, am avut de-a lungul timpului tot felul de proiecte antreprenoriale în care m-am implicat. Ideea cu parfumul mi-a venit deoarece îmi doream să fac un parfum cu numele mamei mele. Pe parcurs m-am abătut de la planul inițial și am făcut zece parfumuri care fiecare exprimă prin numele său un sentiment, o emoție, o motivație pozitivă”, a mărturisit Ramona Gabor.

Vedeta a mai recunoscut că este curtată de foarte mulți bărbați cu bani, care îi oferă cadouri și buchete imense de flori, însă se pare că aceasta ar fi implicată într-o relație de opt ani de zile. „O sprijină în proiectele și afacerile sale. (…) Este tânăr și bogat”, a spus o amică a Ramonei Gabor, dezvăluind și că sora Monicăi se consultă în orice lucru cu iubitul ei.

Ramona Gabor are o relație de 8 ani. „O duce mai bine decât Monica”

Ramona Gabor este o fire discretă. Nu a vorbit niciodată despre identitatea bărbatului pe care îl iubește sau care o iubește, trăindu-și astfel poveștile de dragoste departe de ochii publicului. Una dintre prietenele sale susține, însă, că vedeta are o relație de opt ani de zile, iar bărbatul ar răsfăța-o la maximum.

„Are o relație de opt ani. Iubitul său locuiește în Dubai, dar nu este de aici. O sprijină în proiectele și afacerile sale, se consultă în orice și îi dă toată libertatea de care are nevoie. Este tânăr și bogat, dar important este că se înțeleg perfect. Ramona este foarte bine, are tot ceea ce-și dorește. O duce mai bine decât Monica”, a declarat amica Ramonei pentru Playtech.

Cu un astfel de ajutor, nici nu e de mirare că Monica Gabor preferă să poarte discuții legate de afaceri cu sora sa. Se vehiculează că întâlnirile cu Ramona nu ar fi fost la voia întâmplării, ci în legătură cu noul business pe care Monica l-ar putea lansa.