Evenimentul Zilei > Monden > Monica Gabor o ia de la zero. Urmează exemplul lui Irinel Columbeanu. S-a aflat totul despre planurile sale
Monica Gabor o ia de la zero. Urmează exemplul lui Irinel Columbeanu. S-a aflat totul despre planurile sale

Monica Gabor o ia de la zero. Urmează exemplul lui Irinel Columbeanu. S-a aflat totul despre planurile sale

Au ieșit la iveală detalii despre adevăratul motiv pentru care fosta soție a lui Irinel Columbeanu s-a reîntors în Statele Unite ale Americii (SUA). Nu este vorba nicidecum despre o împăcare cu Mr. Pink, potrivit surselor din anturajul fotomodelului, care au vorbit informații și despre relația dintre afacerist și Monica Gabor.

Monica Gabor își plănuiește un viitor luminos. Odată cu reîntoarcerea în SUA, despre care s-a speculat că ar fi avut loc pe fondul împăcării cu Mr. Pink, mai ales în contextul pozei publicate de vedetă alături de fiul afaceristului, Monica Gabor și-a propus să se lanseze în afaceri. Potrivit surselor din anturajul său, fotomodelul își dorește să fie pe picioarele ei și să-și gestioneze propriul business, ceea ce i-ar fi fost, probabil, imposibil alături de fostul iubit.

Monica Gabor are planuri de afaceri. Cine a îndrumat-o pe fosta soție a lui Irinel Columbeanu

Fosta soție a lui Irinel Columbeanu este posibil să fi primit sfaturi de afaceri chiar de la sora sa, alături de care a petrecut mai multe zile în vacanța în Dubai. Se vehiculează că întâlnirile nu ar fi fost la voia întâmplării, ci în legătură cu noul business pe care Monica Gabor și l-ar putea lansa.

Din același motiv, fotomodelul a hotărât să revină în SUA, locul unde, potrivit lui Irinel Columbeanu, își dorea dintotdeauna să trăiască. Afaceristul a transmis că nu poate oferi detalii despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink întrucât nu este în cunoștință de stadiul relației lor, însă ceea ce este sigur e că fotomodelul și-a dorit dintotdeauna să locuiască în America.

Nu cunosc stadiul relației lor, dar le doresc la amândoi să fie cât mai lungă. Din câte știu, visul ei dintotdeauna a fost America și cred că orice s-ar întâmpla nu va renunța”, a spus fostul soț al Monicăi Gabor.

Ce s-a aflat despre relația dintre Monica Gabor și Mr. Pink. „Știa fix când decolează și aterizează avionul”

După despărțirea dintre Monica Gabor și Mr. Pink, surse apropiate cuplului au făcut publice detalii cu privire la relația dintre cei doi. „(Monica – n.r.) era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermarket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea. Ea nu avea menajere în casă, făcea singură toată treaba și nu avea voie să primească musafiri.

Înainte ca Irina să se mute în America, ea putea pleca să o viziteze doar cu acordul iubitului, care știa fix la cât decolează și aterizează avionul și tot ceea ce face Moni din momentul în care ajungea în România. După ce fetița a venit la ea, nu a mai avut voie să meargă în țara sa natală”, a declarat unul dintre apropiații tinerei pentru Playtech.ro.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: