Evenimentul Zilei > Monden > La ce manevre apelează Monica Gabor ca să se împace cu Mr.Pink. S-a întors în SUA și transmite ”semnale” de pace
La ce manevre apelează Monica Gabor ca să se împace cu Mr.Pink. S-a întors în SUA și transmite ”semnale” de pace

La ce manevre apelează Monica Gabor ca să se împace cu Mr.Pink. S-a întors în SUA și transmite ”semnale” de pace

După ce a rupt relațiile cu sora ei, Ramona, aflată la Dubai, Monica Gabor s-a reîntors în Statele Unite. Ea a început să transmită ”semnale” ca să reia relația cu afaceristul chinez Mr. Pink, de care s-a despărțit recent.

Revenită în Statele Unite, după vacanțele petrecute în Grecia și la sora sa, în Dubai, Moni duce în continuare un trai luxos, deși deocamdată trăiește din economii. Totuși, au apărut primele semne că Moni și-ar dori o împăcare.

Ea s-a instalat cu fiica ei, Irina, în apartamentul din Beverly Hills, care a fost achiziționat printr-o companie a asiaticului, la care ea era acționară. De altfel, până când Irina, fiica sa, s-a mutat definitiv peste Ocean, la fiecare vizită a acesteia în America, potrivit apropiaților, Moni obișnuia să stea singură cu copila, vreo două săptămâni în apartamentul respectiv, și abia după se ”transferau” la Malibu.

S-a văzut cu fiul lui Mr Pink

Recent, Monica și Irina s-au întîlnit cu Anthony, băiatul lui Mr. Pink, de care ambele s-au atașat foarte mult. Fosta doamnă Columbeanu nu a ratat ocazia și s-a fotografiat cu băiatul, postînd și un mesaj, ”ce fericită sunt să-l văd pe Antony”.

Cunoștințele Monicăi din State nu exclud o împăcare între cei doi și interpretează fotografia cu Antony ca fiind un mesaj ”de pace”.

De altfel, și Irinel Columbeanu, fostul soț al Monicăi, și-a exprimat părerea că ar fi vorba despre o ”toană” si că cei doi se vor împaca în curând. Ei bine, se pare că primul pas a fost făcut!