Evenimentul Zilei > Sport > Patru variante de profit la meciul dintre FC U Craiova 1948 – FC Voluntari. Se dă startul rundei a 11-a din SuperLigă
Patru variante de profit la meciul dintre FC U Craiova 1948 – FC Voluntari. Se dă startul rundei a 11-a din SuperLigă

Patru variante de profit la meciul dintre FC U Craiova 1948 – FC Voluntari. Se dă startul rundei a 11-a din SuperLigă

Se dă startul rundei a 11-a din SuperLigă,. FC U Craiova 1948 și FC Voluntari de confruntă vineri, de la ora 18:00. Iată care sunt cele mai bune variante pentru a scoate profit pe acest meci. Pont.

FC U Craiova 1948 a reușit runda trecută  să învingă pe teren propriu Rapid, scor 1-0. Reușind să câștige trei puncte contra bucureștenilor, formația lui Adrian Mititelu a ajuns în imediata vecinătate a locurilor de play-off, pe locul șapte cu 14 puncte.

FC U Craiova, trei victorii la rând în SuperLigă

Echipa a reușit să lege trei victorii consecutive în SuperLigă, în urma succesului bifat contra giuleștenilor, FC Rapid București.

Pe teren advers însă, „juveții” au obținut o singură victorie, cu scor 2-0 cu FC Argeș, iar în celelalte meciuri și-a împărțit în mod egal remizele și eșecurile, câte două de fiecare.

De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă locul 12 cu nouă puncte după zece meciuri disputate. Ilfovenii după o remiză (1-1) bifată în prelungiri pe „Național Arena” cu FCSB dintr-un penalty transformat de Adam Nemec.

Echipa ajuns la o serie de șapte meciuri consecutive în SuperLigă fără victorie, seria cuprinzând patru eșecuri și trei remize.

Singurul meci câștigat pe teren propriu a fost împotriva lui UTA, scor 3-0, în timp ce în celelalte meciuri de acasă băieții lui Liviu Ciobotariu înregistrând două egaluri și două înfrângeri.

Partida de pe  stadionul „Anghel Iordănescu” se anunță a fi interesantă și prin duelul dintre cei doi tehnicieni, Liviu Ciobotariu făcând în trecut echipă la FC Botoșani cu Marius Croitoru, actualul tehnician al „alb-albaștrilor”, el fiind la vremea respectivă directorul sportiv al moldovenilor, devenind principal chiar după plecare lui Ciobi de la echipă.

Variante de câștig FC U Craiova 1948FC Voluntari

Care sunt cele mai bune variante de profit la meciul de vineri, care va avea loc la ora 18.00.

PSF X – cota 1.47

2-4 goluri – cota 1.64

Peste 7.5 cornere – cota 1.50

„U” Craiova 1948, peste 2.5 cartonașe – cota 1.70

Echipe probabile: FC Voluntari – „U” Craiova 1948

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Costin, Achim, Meleke, Marrone – Rață – Damașcan, Nemec.

Antrenor: Liviu Ciobotariu

„U” Craiova 1948: Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Paramatti – Van Durmen, Achim – Sidibe, Iancu, Baeten – Bauza.

Antrenor: Marius Croitoru, potrivit prosport.ro.