Patru variante de profit la meciul dintre FC U Craiova 1948 – FC Voluntari. Se dă startul rundei a 11-a din SuperLigă

Patru variante de profit la meciul dintre FC U Craiova 1948 – FC Voluntari. Se dă startul rundei a 11-a din SuperLigă Sursa: Pixabay

Se dă startul rundei a 11-a din SuperLigă,. FC U Craiova 1948 și FC Voluntari de confruntă vineri, de la ora 18:00. Iată care sunt cele mai bune variante pentru a scoate profit pe acest meci. Pont.

FC U Craiova 1948 a reușit runda trecută  să învingă pe teren propriu Rapid, scor 1-0. Reușind să câștige trei puncte contra bucureștenilor, formația lui Adrian Mititelu a ajuns în imediata vecinătate a locurilor de play-off, pe locul șapte cu 14 puncte.

FC U Craiova, trei victorii la rând în SuperLigă

Echipa a reușit să lege trei victorii consecutive în SuperLigă, în urma succesului bifat contra giuleștenilor, FC Rapid București.

Pe teren advers însă, „juveții” au obținut o singură victorie, cu scor 2-0 cu FC Argeș, iar în celelalte meciuri și-a împărțit în mod egal remizele și eșecurile, câte două de fiecare.

Ne puteți urmări și pe Google News

De cealaltă parte, FC Voluntari ocupă locul 12 cu nouă puncte după zece meciuri disputate. Ilfovenii după o remiză (1-1) bifată în prelungiri pe „Național Arena” cu FCSB dintr-un penalty transformat de Adam Nemec.

Echipa ajuns la o serie de șapte meciuri consecutive în SuperLigă fără victorie, seria cuprinzând patru eșecuri și trei remize.

Singurul meci câștigat pe teren propriu a fost împotriva lui UTA, scor 3-0, în timp ce în celelalte meciuri de acasă băieții lui Liviu Ciobotariu înregistrând două egaluri și două înfrângeri.

Partida de pe  stadionul „Anghel Iordănescu” se anunță a fi interesantă și prin duelul dintre cei doi tehnicieni, Liviu Ciobotariu făcând în trecut echipă la FC Botoșani cu Marius Croitoru, actualul tehnician al „alb-albaștrilor”, el fiind la vremea respectivă directorul sportiv al moldovenilor, devenind principal chiar după plecare lui Ciobi de la echipă.

Variante de câștig FC U Craiova 1948 – FC Voluntari

Care sunt cele mai bune variante de profit la meciul de vineri, care va avea loc la ora 18.00.

PSF X – cota 1.47

2-4 goluri – cota 1.64

Peste 7.5 cornere – cota 1.50

„U” Craiova 1948, peste 2.5 cartonașe – cota 1.70

Echipe probabile: FC Voluntari – „U” Craiova 1948

FC Voluntari: Popa – Ricardinho, Matricardi, Armaș – Costin, Achim, Meleke, Marrone – Rață – Damașcan, Nemec.

Antrenor: Liviu Ciobotariu

„U” Craiova 1948: Popa – Negru, Duarte, Papadopoulos, Paramatti – Van Durmen, Achim – Sidibe, Iancu, Baeten – Bauza.

Antrenor: Marius Croitoru, potrivit prosport.ro.