Evenimentul ZileiSportPatrick Mouratoglou, declarație surprinzătoare după eșecul Simonei Halep la Roland Garros. Cine este vinovat de rezultatele proaste

Patrick Mouratoglou, declarație surprinzătoare după eșecul Simonei Halep la Roland Garros. Cine este vinovat de rezultatele proaste

Patrick Mouratoglou, declarație surprinzătoare după eșecul Simonei Halep la Roland Garros. Cine este vinovat de rezultatele proaste
Patrick Mouratoglou a avut o reacție surprinzătoare după eșecul Simonei Halep de la Roland Garros. Românca a suferit un atac de panică în timpul meciului. Incidentul s-a desfășurat la jumătatea confruntării din runda a doua a lui Halep, înainte ca ea să se prăbușească în cele din urmă în faţa jucătoarei Qinwen Zheng. Antrenorul şi-a cerut scuze pentru tot ceea ce s-a întâmplat spunând că știe cine este vinovatul pentru aceste eșecuri în lanț.

Antrenorul Simonei Halep, Patrick Mouratoglou, și-a prezentat scuzele pe rețelele de socializare, după ce Simona Halep a suferit un atac de panică la Openul Francez. Reamintim că Simona Halep a suferit o înfrângere neașteptată în meciul cu adversara adolescentă, care se află cu mult în afara în top 50 din lume.

Jucătoarea noastră a fost nevoită să ceară ajutorul antrenorul în timp ce ea suferea de dificultăți de respirație. După înfrângere Simona Halep a recunoscut că a fost „greu să se concentreze” după incident și că va „învăța” din asta în continuare.

Între timp, Mouratoglou și-a asumat în mod public responsabilitatea

Patrick Mouratoglou, actualul antrenor al celei mai bune jucătoare de tenins din România, îşi asumă eșecul Simonei Halep de la Roland Garros afirmând că rezultatele ei chiar şi de la Madrid nu sunt insuficiente şi se face vinovat de asta.

Am fost întotdeauna mândru de succesele mele cu jucătorii mei, dar trebuie să recunosc și când nu fac o treabă suficient de bună. Rezultatele pe care le-am avut în ultima lună la Madrid, Roma și Roland Garros sunt insuficiente pentru cineva de calibrul Simonei Halep și îmi asum întreaga responsabilitate pentru ele.

Este pe deplin dedicată, motivată, dă totul la fiecare minge. Este o campioană – palmaresul ei vorbește de la sine. Mă aștept la mult mai mult de la mine și vreau să-mi cer scuze fanilor ei, care au susținut-o întotdeauna, a scris Patrick Mouratoglou pe contul său de Instagram.

Patrick Mouratoglou are o serie de stele pe CV-ul său de antrenor, nu în ultimul rând Serena Williams, și a făcut echipă cu Halep luna trecută. Cu toate acestea, ea nu a reușit să progreseze mai mult de atât.

Cine este Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep

Patrick Mouratoglou este comentator sportiv și unul dintre cei mai în vogă antrenori de tenis ai momentului. El a fost antrenorul Serenei Williams din iunie 2012 până în 2022, iar din această primăvară a devenit antrenorul Simonei Halep.

În 1996, Patrick Mouratoglou a fondat Academia de tenis  care-i poartă numele, iar de-a lungul timpului a antrenat jucători precum Marcos Baghdatis (pe care l-a antrenat până în finala Australian Open 2006), Julia Vakulenko, Anastasia Pavlyuchenkova, Aravane Rezaï, Irena Pavlovic, Jérémy Chardy, Laura Robson, Yanina Wickmayer și Grigor Dimitrov, potrivit celor relatate de Express.


Accesează: