Ducii de Sussex, făcuți praf. Meghan: Egocentrică și manipulatoare. Prințul Harry: Prost educat, simplu la minte

Ducii de Sussex, făcuți praf. Meghan: Egocentrică și manipulatoare. Prințul Harry: Prost educat, simplu la minte Sursa foto: Arhiva EVZ

Surse de la Palatul Buckingham au infirmat categoric spusele conform cărora Camilla, ducesa de Cornwall, i-ar fi spus prințului Harry că ar fi „amuzant” ca viitorul său copil cu Meghan Markle să aibă „părul roșcat Afro". Această presupusă conversație a apărut în noua carte scrisă de Tom Bower: Răzbunarea: Meghan, Harry și războiul dintre soții Windsor. Totodată, ducii de Sussex sunt făcuți praf în această carte.

În cartea lui Tom Bower, care vorbește despre conflictele din sânul familiei regale britanice, Meghan Markle este ipostaziată drept o femeie care și-a folosit statutul regal dobândit în urma căsătoriei cu prințul Harry pentru a avansa în carieră, spun criticii lucrării.

Acuzații de rasism în familia regală britanică

Astfel, în viziunea scriitorului britanic, Meghan este descrisă ca fiind „egocentrică, manipulatoare și exigentă", în timp ce prințul Harry este catalogat drept „răsfățat, prost educat, simplu la minte și exigent”. Tom Bower a scris că soții Sussex sunt „agenți de distrugere”, ai familiei regale, însă doar Meghan ar fi deținut capabilitățile mentale pentru a înfăptui acest lucru.

Disensiunile dintre soții Sussex și restul familiei regale de la Palatul londonez au culminat cu renunțarea la statutul regal și emigrarea în California a ducelui și ducesei de Sussex, în anul 2020.

Ne puteți urmări și pe Google News

În urma interviului celor doi acordat celebrei Oprah Winfrey în 2021, conflictul de familie s-a înrăutățit aproape ireparabil. Acum, Bower susține că ducesa de Cornwall, Camilla, ar fi făcut afirmații de factură rasistă la adresa copilului nenăscut al lui Meghan și Harry.

Surse de la Palatul Buckingham neagă acuzațiile

Despre posibilele afirmații făcute de Camilla, surse regale afirmă că „această sugestie este un nonsens”. Acuzațiile de rasism nu sunt străine membrilor familiei regale britanice. În interviul acordat lui Oprah, familia Sussex a declarat că un membru în vârstă din familia regală, fără a-l numi pe acesta, ar fi întrebat „cât de întunecată ar putea fi pielea lui Archie când se va naște” copilul celor doi.

„În timpul acelor săptămâni, Harry s-a întâlnit cu Charles și Camilla la Clarence House. Lui Harry i s-a spus că Meghan ar trebui să își continue cariera de actriță. În al doilea rând, nu se putea aștepta automat ca Scotland Yard să plătească pentru protecția 24 de ore din 24 a iubitei sale”, a motivat autorul.

Întrebat în legătură cu veridicitatea relatărilor din cartea sa, autorul Tom Bower a spus: „Am cernut, nu am pus niciodată lucruri care nu sunt adevărate și care nu pot fi verificate". Meghan Markle nu a oferit un răspuns acestor afirmații, potrivit Dailymail.co.uk.