Evenimentul Zilei > Economie > PĂDURAR, gata să fie ȘTRANGULAT de un braconier, cu șnurul de la binoclu
PĂDURAR, gata să fie ȘTRANGULAT de un braconier, cu șnurul de la binoclu

PĂDURAR, gata să fie ȘTRANGULAT de un braconier, cu șnurul de la binoclu

Inginerul Jean Tudorache, angajat la Ocolul Silvic Urziceni din cadrul Direcției Silvice Ialomița, a devenit victima unui braconier care vâna ilegal pe Fondul de Vânătoare 33 Groasa, din trupul de pădure Groasa, pe data de 13 septembrie, anunță Romsilva.

Concret, angajatul Romsilva a surprins un individ care avea asupra sa pușca de vânătoare dotată cu lunetă și amortizor.  Conform protocolului, acesta și-a anunțat superiorul și a sunat la 112.

„Din nefericire, acesta a fost observat, la rândul său, de braconier, care l-a atacat provocându-i multiple leziuni în zona membrelor superioare si inferioare, încercând chiar să-l stranguleze cu șnurul de la binoclului”, scrie în comunicatul Romsilva. 

Potrivit comunicatului, angajatul Romsilva „a reușit să-l imobilizeze pe atacator până la sosirea, la fața locului, a șefului de district și a organelor de poliție de la Secția de Poliție Rurală Coșereni – Ialomița”. 
  
Braconierul a fost reținut și condus la Politia Municipiului Urziceni,  iar angajatul  Romsilva a fost transportat la Spitalul Sfantul Pantelimon din Bucureti, fiind internat la terapie intensivă. 

Publicat in categoriile: Economie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: