Evenimentul Zilei > Justitie > OPERAŢIUNE SPECIALĂ ANTICORUPŢIE de ultimă oră, LA O INSTITUŢIE din România. Nouă percheziţii. Breaking news!
OPERAŢIUNE SPECIALĂ ANTICORUPŢIE de ultimă oră, LA O INSTITUŢIE din România. Nouă percheziţii. Breaking news!

OPERAŢIUNE SPECIALĂ ANTICORUPŢIE de ultimă oră, LA O INSTITUŢIE din România. Nouă percheziţii. Breaking news!

Noi perchiziţii au avut loc miercuri dimineaţă pe raza judeţului Vâlcea, la sediul unei instituţii publice şi la locuinţe ale unor persoane fizice. Totul a avut loc sub coordonarea unui procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

În acelaşi timp cu perchiziţiile, mai multe persoane sunt audiate la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea. De asemenea, se realizează şi verificări sau ridicări de înscrisuri la instituţii publice.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DGA, activităţile procedurale sunt realizate deoarece există suspiciunea unor fapte de corupţie în perioada septembrie – octombrie 2017.

Conform comunicatului, la finalizarea activităţilor procedurale urmează a fi conduse la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Vâlcea cinci persoane, în baza mandatelor de aducere emise de procuror.

Pentru realizarea acestor activităţi se beneficiază de sprijin de specialitate din partea Grupării de Jandarmi Mobile "Fraţii Buzeşti" Craiova şi Direcţiei Operaţiuni Speciale.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: