Evenimentul ZileiPoliticaOlivia Steer o apără pe Diana Șoșoacă! Soția lui Andi Moisescu invocă Raiul și Iadul și îi atacă pe italieni

Olivia Steer o apără pe Diana Șoșoacă! Soția lui Andi Moisescu invocă Raiul și Iadul și îi atacă pe italieni

Olivia Steer o apără pe Diana Șoșoacă! Soția lui Andi Moisescu invocă Raiul și Iadul și îi atacă pe italieni
Olivia Steer, soția lui Andi Moisescu, sare în apărarea Dianei Șoșoacă. Aceasta este cunoscută pentru postările despre anti vaccinare, dar și a măsurilor împotriva COVID-19.

Olivia Steer a declarat de mai multe ori că este împotriva vaccinări tinerilor. Aceasta a intrat în gașca senatoarei Dianei Șoșoacă și o apără de jurnaliştii de la postul italian Rai Uno.

Soția lui Andi Moisescu a postat un mesaj dur pe rețelele de socializare. Aceasta a mărturisit că a fost foarte căutată în trecut de presa străină. Olivia a fost foarte deranjată de vizita jurnalistei Lucia Goracci la București, mai ales după ce s-a implicat în vaccinarea României și a discutat cu senatoarea Șoșoacă.

Soția lui Andi Moisescu, fanul Dianei Șoșoacă

După ce senatoarea a oferit un interviu pentru postul Rai Uno, Olivia Steer a povestit că și ea a fost căutată de jurnaliștii italieni pentru a își spune părerea. Aceasta îi ține partea Dianei Șoșoacă.

Soția juratului de la Pro Tv a mărturisit că gândurile jurnaliștilor italieni sunt ”dubioase”, chiar dacă se declară doar curioși.

„De prin 2015 încoace, am tot zis pas la diverse invitaţii curtenitoare şi în mod egal dubioase de a da interviuri unor cotidiene internaţionale şi agenţii de presă străine, unei televiziuni franţuzeşti sau unor grupuri de antropologi care făceau, cică!, cercetare în teren cu privire la profilul scepticului român, pe bani mari veniţi de-afară.

Sanki! Lucrând în mass-media atâţia ani, am aflat, direct de la sursă, şi am văzut cu ochii mei că de la RAI la IAD e un singur pas. Sau mai puţin…”, notează Olivia Steer într-o postare distribuită pe noul său cont de Facebook.

„Între timp, metodele prin care sunt vânaţi negaţioniştii s-au diversificat şi rafinat. Şi chiar şi aşa, tot jalnice şi transparente au rămas”, crede ea. „Dar despre toate astea, pe larg, curînd, pe blog…”, a detaliat vedeta.

Jurnalista Delia Marinescu a declarat că Diana Șoșoacă devenit foarte agresivă cu jurnaliștii italieni și i-a încuiat în birou. Aceasta a fost martoră la toate acțiunile senatoarei.

„Am fost cu o echipă de la Rai Uno Italia în calitate de fixer și traducător. La un moment dat, în timpul interviului, a vorbit în engleză inițial, la un moment dat a vrut să traduc și mi-a spus să am grijă cum traduc, pentru că vă verifica și că ea știe și engleză și italiană.

Atunci, reportera italiană a întrebat o dacă mă amenință. Și a spus: dacă nu vă convin condițiile, puteți să ieșiți. Ne-am ridicat să ieșim și atunci s-a răzgândit, a încuiat ușa și a chemat poliția, spunând că am intrat peste ea, fără voia ei”, a povestit jurnalista Delia Marinescu, potrivit Capital.


Accesează: