Evenimentul Zilei > Politica > Olguţa Vasilescu despre criticile Orban:„Mi se pare ridicol și penibil ce a spus domnul Orban. Am avut aprobarea preotului în ce privește data petrecerii”
Olguţa Vasilescu despre criticile Orban:„Mi se pare ridicol și penibil ce a spus domnul Orban. Am avut aprobarea preotului în ce privește data petrecerii”

Olguţa Vasilescu despre criticile Orban:„Mi se pare ridicol și penibil ce a spus domnul Orban. Am avut aprobarea preotului în ce privește data petrecerii”

Olguța Vasilescu a susținut în cadrul unei intervenții televizate că a avut permisiunea preotului de a ține petrecerea de nuntă în perioada Postului. Acesta a mai specificat că Orban a confundat cununia religioasă, care s-a desfășurat într-o altă perioadă, cu petrecerea de nuntă.

Liei Olguţa Vasilescu  a răspuns criticilor președintelui PNL, Ludovic Orban. Olguța Vasilescu a specificat într-o intervenție televizată la Antena 3 că ceea ce au organizat nu a fost cununia, ci petrecerea de nuntă și că în ce privește data acesteia au avut aprobarea preotului. 

„Nunta a fost frumoasă, s-a plecat la 7.30 dimineața. Toți oaspeții s-au simțit foarte bine, inclusiv Dragnea. Acesta a avut lungi discuții politice cu primarii noștri. DIn punctul meu de vedere a fost o reușită. Am avut 517 invitați” a transmis Olguța Vasilescu la emisiunea Sinteza zilei, conform antena3.ro.

„Cu privire la declarațiile lui Orban, mi se pare mai mult decât ridicol și penibil ca într-o ședința de partid să vorbești despre nunta unor parlamentari de la alt partid. Nunta religioasă a noastră a fost pe 24 februarie. Noi am discutat cu preoții dacă e vreo problemă dacă facem petrecerea în post, au zis că nu e vorba de așa ceva. A fost un atac politic. Mi s-a părut ridicol și cred că cei de la PNL nu mai aveau subiecte”  a mai spus Olguța Vasilescu. 

Preotul i-a spus Olguței Vasilescu că în postul Peștelui nu contează numai să nu mănânci carne, ci contează foarte mult și cum te porți. Mai mult Olguța susține că criticile aduse de Orban în timpul postului susțin un mesaj de ură și nu promovează conceptele creștine. 

 

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: