Evenimentul Zilei > Social > Obiect misterios, fotografiat la Baza 51!! Tehnologie  extraterestră?
Obiect misterios, fotografiat la Baza 51!! Tehnologie  extraterestră?

Obiect misterios, fotografiat la Baza 51!! Tehnologie  extraterestră?

Un pilot pasionat de extratereștrii și fotografie a survolat faimoasă Bază 51 (Area 51), Zborul a avut loc în ziua de Crăciun. Pentru a nu avea probleme, pilotul Gabe Zeifman a zburat în jurul lacului Papoose Dry. Cu toate acestea, a reușit să surprindă imagini interesante.

Obiect misterios fotografiat la Baza 51!! Asta a reușit să surprindă una dintre fotografiile făcute cu acest prilej  i. În interiorul unui hangar, ale cărui porți sunt deschise, Gabe Zeifman  a reușit să  o imortalizeze  o structură triunghiulară ciudată.

Obiectul este destul de neclar și nimeni nu poate spune exact ce este. Adepții teoriilor conspirației s-au dezlănțuit pe Twitter: „Un obiect triunghiular lung a fost reperat într-un hangar deschis al zonei 51. Acesta ar putea fi cel mai secret secret pe care guvernul ni-l ascunde de ani de zile!”


Ies la iveală poveștile de groază ale elitelor UE: „Toată lumea știa”


Obiect misterios, fotografiat  la Baza 51!

Un alt internaut merge ăe aceeași idee. „Îmi place când guvernele lasă ușa deschisă pentru ca lumea să vadă se întâmplă în secret”.

„Sunt surprins că l-au lăsat să se apropie atât de mult. Chiar și guvernul SUA admite că OZN-urile sunt reale. „Probabil că fac ingineria inversă a tehnologiei extraterestre. Aș paria că așa este”, scrie alt utilizator al rețelei Twitter.

Misterioasele hangare al faimoasei zone 51!

Zona 51 este denumirea populară pentru o bază a Forțelor Aeriene ale Statelor Unite, Acesta se află în apropierea Lacului Groom, în deșertul Nevada. Persoanele neautorizate sunt ținute departe de semne de avertizare și de gardieni înarmați. Secretomania care înconjoară faimoasa Zonpă 51 a alimentat de-a lungul anilor numeroase teorii ale conspirației. Cea mai faimoasă este că aice se afla epava unei nave extraterestre, Cea care s=a prăbușit la Roswell în 1947, Tot aici ar fi cadavrele celor care o pilotau. Zona 51 este utilizată de autoritățile aeronautice americane din. Guvernul SUA nu a recunoscut nici măcar că baza există până în 2013, când o serie de documente au fost declasificate. Declasificarea a avut loc în urma unei cereri privind libertatea de informare, scrie ziarul britanic Express.

Meghan nu poate obține pașaport britanic. Încă o palmă!

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.