Evenimentul ZileiMondenOana Zăvoranu despre violența lui Pepe: „A rupt vreo două uși de șifonier”

Oana Zăvoranu despre violența lui Pepe: „A rupt vreo două uși de șifonier”

Oana Zăvoranu despre violența lui Pepe: „A rupt vreo două uși de șifonier”
Vedeta Oana Zăvoranu confirmă că Pepe, fostul ei soț, era un tip violent, mai ales verbal, însă nu crede că acesta ar fi lovit-o pe Raluca și nici că ar divorța cu adevărat.

Oana Zăvoranu a reacționat la scurtă vreme după ce în spațiul public au apărut informațiile conform cărora Pepe ar fi devenit agresiv și ar fi lovit-o pe Raluca, cu care se află în divorț, în fața copiilor.

Conform unui comunicat al Poliției, care a fost alertată prin 112, joi seara ar fi avut loc o altercație între Pepe și soția sa, Raluca Pascu, soldată cu deschiderea unui dosar de cercetare penală, pentru violență în familie, și un ordin de restricție, pe numele bărbatului. S-a spus că întâlnirea dintre cei doi a degenerat, iar la un moment dat cântărețul a lovit-o peste față pe soția sa, aceasta dezechilibrându-se și căzând. După care a sunat la Poliție, și a fost la INML.

„În afară de faptul că mi se rupe și mi se îndoaie, cum am mai spus, încă consider că este un bluff. La modul că nu cred, având în vedere cât este de controlat el de această familie de infractori, Pastramă, nu cred că-și permitea să o bată pe asta în mijlocul străzii de față cu copiii. Că… nu știu… există poate niște înțelegeri după câțiva ani de căsnicie, există între oricine și oricine”, a spus Oana Zăvoranu, conform cancan.ro.

Ea și-a exprimat îndoiala în legătură cu intențiile celor doi de a divorța și spune că este doar o stratagemă prin care vor să atragă atenția asupra lor.

„Nu cred că a bătut-o. Nu cred că sunt în prag de divorț. Cred că au probleme, repet, cum are orice cuplu. Cred însă că le este foarte fomiță. Au văzut că nu b@#$ nimeni cu divorțul, fapt pentru care s-au gândit că dacă implică un pic și de bătăiță și de țigănie și de poliție, o să devină un pic mai interesant subiectul lor, care de altfel nu prezintă interes. Nu prezintă interes pentru că el fără mine este fix zero barat”, a declarat Oana Zăvoranu, conform sursei citate mai sus.

Oana susține că Pepe nu a lovit-o

Deși a confirmat că Pepe este un tip violent și că, pe vremea când erau împreună, acesta a avut mai multe ieșiri agresive, Oana Zăvoranu susține că nu a încercat niciodată să o lovească. Ea a dat detalii despre mai multe episoade în care s-au certat foarte tare, însă a precizat că artistul nu și-a descărcat nervii asupra ei.

„A avut vreo două, trei ieșiri de nervozitate, dar nu către mine îndreptate. A rupt vreo două uși de șifonier tot așa fiind supărat, ca să nu-mi dea mie una, a dat doi pumni în șifonier”, a precizat Oana Zăvoranu.

Ea a precizat că Pepe s-a manifestat agresiv doar verbal și că nu a încercat niciodată să o lovească.

„Dar, ceea ce susțin eu, nu cred că a bătut-o ziua în amiaza mare de față cu copiii. Agresiv verbal, da. Este ordinar. Este obraznic la modul de ordinărie verbală. Agresiv cu mine nu, nu a fost niciodată”, a mai spus vedeta, pentru sursa citată.


Accesează: