A venit toamna, perioada restanţelor şi a corigenţelor. În sezonul trecut, precum nişte profesori desăvârşiţi în ale mondenului, am programat la examenele de toamnă câteva vedete. Oana Roman a fost cap de listă din cauza incidentului de la petrecerea Viva. În urmă cu două luni criticam atitudinea Oanei pentru că ne-a întors spatele. În acel articol, evidenţiam că, din cauza comportamentului, vedeta era uşor neintegrată.

În sesiunea de toamnă, Oana a revenit cu explicaţii: „În primul rând la petrecerea VIVA nu eram uşor neintegrată, căci 98 la sută din oamenii de acolo erau oameni pe care îi cunosc de cel puţin 15- 20 de ani, poate păream așa, pentru că, deşi mă simţeam foarte rău, am venit ca să onorez o invitaţie la petrecerea unei reviste prietene de la a cărei aniversare nu am lipsit niciodată.” Puţini ştiau că în luna mai, Oana a fost la reanimare timp de 5 zile, iar la petrecerea Viva încă nu se recuperase complet „Starea mea de la petrecere nu a fost extraordinară, eram la două săptămâni după o operaţie foarte grea, complicată si care ar fi putut să mă coste viaţa, operaţie în urma căreia am stat 5 zile la reanimare. Aveam dureri şi am plecat repede pentru că nu mă simţeam bine. Nu obişnuiesc să mă plâng și nici atunci nu am făcut-o dar crisparea mea venea din cauza durerilor și a stării încă fragile.” Referitor la corigentă, Oana spune ,,Show bizul e plin de corigenţi la propriu,şi pe nimeni nu pare sa deranjeze acest aspect.”

Dragă Oana, am apreciat mesajul tău şi sperăm că eşti bine, acum avem speranţa unor întâlniri viitoare de nota zece. Cât despre vedetele corigente la propriu din showbizz, promitem să ne ocupăm personal.

P.S.: Ai grijă că de la bal la spital nu-I bine, dar nici invers nu-I o soluţie.