Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman este devastată! A ajuns urgent pe patul de spital. E tot mai grav pe zi ce trece
Oana Roman este devastată! A ajuns urgent pe patul de spital. E tot mai grav pe zi ce trece

Oana Roman este devastată! A ajuns urgent pe patul de spital. E tot mai grav pe zi ce trece

Familia lui Petre Roman trece prin clipe îngrozitoare chiar înainte de sărbători! După ce fiica sa a căzut la pat de 1 decembrie, Mioara Roman a ajuns să fie internată la spital. Aceasta se simte din ce în ce mai rău.

Oana Roman a trecut prin momente îngrozitoare chiar de Ziua Națională a României, iar acum a primit o veste devastatoare. Mama sa, Mioara Roman are probleme grave de sănătate. Starea fostei soții a lui Petre Roman se agravează de la o zi la alta.

Aceasta a mărturisit că a mers cu mama ei la spital pentru că i se umflaseră picioarele, iar medicii i-au recomandat un tomograf. Rezultatul nu a fost unul pozitiv.

În urma descoperirilor făcute, Mioara Roman a fost internată de urgență pentru a beneficia de mai multe verificări.

Momente de coșmar pentru fosta soție a lui Petre Roman

Mama Oanei Roman a aflat că suferă de Parkinson, iar starea ei de sănătate îi sperie pe medici.

„Mama e în spital! M-am speriat, i s-au umflat picioarele. Doctorii au suspectat-o de insuficiență cardiacă. Anul acesta facem sărbătorile fără mama. Am internat-o la un spital privat. Nu i-au pus încă diagnosticul. Miercuri (15 decembrie) o să se hotărască ce fac cu ea. I-au găsit ceva suspect la tomograf!”, a declarat Oana Roman .

Mioara Roman a avut parte de o serie de vizite la spital. La începutul anului, aceasta a ajuns pe mâna medicilor după o complicație la colecist. Din păcate, starea de sănătate s-a înrăutățit la doar 2 luni de la ultima vizită, iar fosta soție a lui Petre Roman a fost operată, având un lipom infectat.

Aceasta nu poate să își folosească mâna și nici nu se poate deplasa foarte ușor. Apropiații o ajută constat pe Mioara în activitățile de zi cu zi.

Oana Roman a căzut la pat

Vedeta a transmis într-o postare pe rețelele de socializare că se simte rău și că a luat o gripă cumplită. Oana Roman urma să meargă la ziua unei îndrăgite artiste din România, dar a fost nevoită să își petreacă 1 decembrie acasă.

„Astăzi trebuia să ajungem la o aniversare la care ne doream foarte mult să ajungem. Astăzi trebuia să o aniversăm pe Bella Santiago, care e vecina și prietena noastră și ținem mult la ea, dar starea mea de sănătate nu-mi permite acest lucru. Nu e COVID, însă mă simt foarte rău, stau la pat, sper să-mi revin repede, n-am mai fost răcită de câțiva ani buni”, a transmis Oana Roman în postarea de pe Instagram, potrivit Ciao.