Evenimentul Zilei > Monden > Oana Roman, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu fetiţa sa
Oana Roman, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu fetiţa sa

Oana Roman, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu fetiţa sa

Oana Roman a ajuns de urgență la spital cu fetiţa sa din cuaza unei enterocolite.

Oana Roman a ajuns din nou cu fiica ei la spital, după ce a avut o criză de enterocolită. Nu este pentru prima oară când Isa are probleme de sănătate. Fiica fostului premier al României a povestit în cea mai recentă postare a ei de pe Instagram că azi-noapte Isa s-a confruntat cu o problemă de sănătate destul de serioasă, şi a fost nevoită să o ducă de urgenţă la spital.

Micuța Isa acuza dureri de burtă, iar Oana a decis să o ducă  la doctor pentru a se asigura că nu este vorba despre vreo posibilă infectare cu noul coronavirus. După vizita la spital, medicii au stabilit că fetiţa că nu are aşa ceva.

Oana Roman a anunţat pe social media despre spaima prin care a trecut cu fiica sa

De azi noapte ne dă de furcă o enterocolită a Isei. Azi ne am dus la spital ca să fim sigure că e doar o enterocolită. Diagnosticul s-a confirmat și ne-am liniștit. Ne-am simțit în siguranță și totul a durat mai puțin de jumătăte de oră. Isei i s-au recoltat analize în fix 10 secunde și a fost tare cuminte. În ziua de azi e o aventură să mergi la doctor dacă ai orice simptom”, a scris  Oana Roman, într-un mesaj pe contul ei de Instagram, dorind să-și asigure urmăritorii că totul este în regulă cu feţiţa.

„Doriți-vă sănătate! Atât!”

Din păcate, Oana Roman a trecut prin emoții mari și în iarna trecută, când Iza a făcut febră 40. Familia a renunțat atunci la vacanță pentru ca cea mică să ajungă de urgență pe mâna medicilor.

”Vacanța noastră de iarnă nu a mai început. Isa a făcut febră 40 și nu a cedat la niciun medicament. Ne am întors la București, deși ajunsesem la munte, și ne-am internat la sanador… pentru tratament și analize! Doriți-vă sănătate! Atât!”, povestea Oana Roman pe social media.