O LUME BOLNAVĂ: O femeie s-a filmat în timp ce făcea sex cu fiul ei dar nu consideră că e incest

O LUME BOLNAVĂ: O femeie s-a filmat în timp ce făcea sex cu fiul ei dar nu consideră că e incest

Un caz şocant face înconjurul presei internaţionale: o femeie trimisă în faţa judecătorilor pentru că a întreţinut relaţii sexuale cu fiul ei motivează că gestul ei este unul normal.

Conform celor de la Daily Mail, femeia a motivat în faţa instanţei că atracţia extraordinară pe care a simţit-o faţă de fiul ei a fost datorită revederii după 15 ani cu acesta.

"Consider că nu ar trebui să fiu acuzată de incest pentru că există ceva numit atracţie genetică, un fenomen foarte puternic ce apare la 50 la sută dintre persoanele care se reunesc cu o rudă pe care au pierdut-o demult", a declarat Mistie Atkinson în vârstă de 32 de ani.

Femeia s-a filmat în timp ce îi facea sex oral fiului ei pe care l-a regăsit după 15 ani, prin intermediul Facebook. Chiar şi pe site-ul de socializare femeia i-a trimis mai multe mesaje indecente fiului ei.

Ne puteți urmări și pe Google News

Întreaga poveste a ieşit la iveală după ce rudele băiatului au găsit mesajele trimise pe Facebook.

Femeia a fost condamnată la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare de o instanţă din California şi ar putea fi eliberată în 2 ani şi 4 luni pentru bună purtare.