Evenimentul Zilei > Monden > Un numerolog celebru, despre sfârşitul lumii. Ce semnificaţie are numărul 21
Un numerolog celebru, despre sfârşitul lumii. Ce semnificaţie are numărul 21

Un numerolog celebru, despre sfârşitul lumii. Ce semnificaţie are numărul 21

Numărul 21, în opinia lui Mihai Voropchievici are o semnificaţie aparte. Mai ales că tocmai a trecut 21.01.2021, o zi despre care s-a scris intens, mulţi anunţând sfârşitul lumii.
Numărul 21 este un număr mai mult decât important în Biblie. Profeţia lui Isaia despre venirea lui Mesia se află în Capitolul 7, versetul 14.  7:14. 14 este de două ori 7, iar dacă adunăm 14 cu 7, rezultă 21.

Evanghelia lui Ioan are 21 de capitole. Există 3 epistole ale lui Ioan, fiecare din ele având 5, 1 şi respectiv 1 capitol. 5+1+1=7. Dacă înmulţim această cifră cu 3 (numărul epistolelor) rezultă 21.

Specialistul în numerologie spune că numărul 21 are o conotaţie pozitivă. 2+1=3, care aduce înţelegere, comuniune, armonie

„21 este un 3, ziua 21 convertită este ziua familiei, a îmbrăţişărilor, a afecţiunii, sau mai bine zis triumful cuvintelor, al acţiunilor şi al gândurilor.

Cei care cunosc semnificaţia şi care, la rândul lor cunoscându-se pe sine, se acceptă aşa cum sunt, doar îngăduinţă şi fără severitate excesivă. Dacă vibrăm pozitiv, fericirea ne întinde mâna. 21 vine din cabală, din înţelepciunea poporului evreu. Sunt 22 de caractere în alfabetul lor, dar noi ne-am oprit la 21.

De acolo, ulterior au fost alese cifrele de la 1-9, inclusiv zero , o cifră a divinităţii, absolută şi nu intrăm peste ea. Dar 21 în cabală semnifică reuşita ambiţiilor, inspiraţie, protecţie divină, reuşită, atingerea fericită a scopurilor.

Numărul trei reprezintă trinitatea – Tatăl, Fiul şi Sfântul Duh, care vin, ne protejează, prin acţiunile noastre, prin gândurile pe care le avem”, a declarat numerologul.

3 este comunicare, iar fără comunicare nu se rezolvă nimic

„Numărul 21 acţionează întotdeauna asupra psihicului, spune expertul.  Aţi văzut ce influenţă a avut asupra psihicului tuturor de azi, pentru că toţi ne-am aşteptat la ce ni se oferă de o perioadă de timp, lucruri neplăcute şi neprevăzut.

Dar 3 nu este cifra neprevăzutului. Este cifra creşterii spirituale. Noi trebuie automat să înţelegem că fiecare individ, dacă ne dezvoltăm individual la nivel total, în ţara noastră, peste tot, putem obţine cu totul alte lucruri.

Numărul 3 este comunicare, iar fără comunicare nu se rezolvă nimic. Numărul 3 nu este o cifră a războiului, niciodată. Este cifra care aduce înţelegere, comuniune, armonie şi rezolvarea tuturor problemelor pe calea dialogului.

Ziua de 21.01.2021, la ora 21.21.21, nu a făcut altceva decât să strângă în spaţiul personal pe fiecare cum se manifestă”, a spus Mihai Voropchievici în deschiderea emisiunii Sinteza Zilei de joi, 21.01.2021”, a mai spus Mihai Voropchievici.

În urmă cu 9 ani, pe data de 21.12.2012, toată lumea credea că atunci va fi sfârşitul lumii. Pe 21.12.21, după calendarul aztec, se preconiza sfârşitul lumii, a concluzionat numerologul la Antena 3.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.